Zlatan Ibrahimovic Parfums
Myth Wood Pour Homme EdT

(1 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
699 kr
699 kr
Variant : EdT 100 ml
Passar ihop med
Zlatan Ibrahimovic Parfums
50 ml
Beskrivning

Myth Wood för honom är en elegant och sofistikerad doft med intensitet från den svenska naturen. I toppnoten finns tallskott från vildvuxen barrskog efter nyfallet sommarregn som tillsammans med uppfriskande grapefrukt ger doften dess friskhet. I hjärtat, salvia och aromatisk lavendel som framhäver doftens eleganta intensitet.

Maskulina basnoter av drivved från skärgården och mustig ekmossa ger doften dess djup och kraftfulla karaktär.Alla råmaterial i doften Myth Wood är av högsta kvalitet och gör att doften håller hela dagen.

Myth är den tredje doftlanseringen från Zlatan Ibrahimovic Parfums och består av dofterna Myth Wood Homme EdT] och Myth Bloom Femme EdT för henne. Dofterna är en hyllning till Sverige och representerar det som Zlatan uppskattar allra mest med Sverige - naturen, öppna landskap, ljuset och lugnet.

Toppnoter:

Tallskott & grapefrukt

Hjärtnoter:

Salvia & lavendel

Basnoter:

Dirvved & ekmossa

Som vid tidigare lanseringar har Zlatan haft ett nära samarbete med Olivier Pescheux, en av världens främsta parfymörer från dofthuset Givaudan i Paris. För att verkligen fånga doften och känslan av svensk natur åkte Olivier tillsammans med sitt team på en ScentTrek till Stockholms skärgård i midsommartid för att med hjälp av teknologin Headspace fånga in dofter från den svenska naturen. Den svenska midsommaren med sina traditioner, myter och ritualer har också inspirerat Myth - inte minst namnet.

Upptäck mer som Myth Wood Pour Homme

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt