OFRA Cosmetics
Neptune Highlight

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 140 kr

209 kr 349 kr

Du sparar 140 kr

209 kr 349 kr

Variant : 10 g
Beskrivning

Ger en ljus och kall lavendel glow! Du är en 24/7 glow getter i OFRA's fantastiska highlighters som fångar ljuset i alla rätta vinklar och framhäver dina favorit drag.OFRA's highlighters ger glow en ny betydelse - ett resultat av deras liquid to baked teknik. Vad betyder detta för dina glow goals? Ljusstyrkan från pärlorna i formulan ger en oöverträffad pigment payoff och showstopping-glans.

* Skimrande highlight

* Ger huden en magisk glöd

* Hög pigmentering
 

Användning

Applicera med hjälp av en highlighter borste och svep över de höga punkterna i ansiktet för att ge illusionen av mer lyfta ansiktsdrag och en strålande hy full av lyster.

Ingredienser

Glimmer, zinkstearat, bornitrid, aluminiumstärkelse oktenylsuccinat, magnesiumaluminiumsilikat, kiseldioxid, trimetylsiloxysilikat, dimetikon, etylen / akrylsyra-sampolymer, fenoxietanol, etylhexylglycerin. Kan innehålla: Ci 77891, Ci 77492, Ci 77491, titandioxid, järnoxider, vismutoxiklorid. 

Upptäck mer som Neptune Highlight

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.