Sigma Beauty

 

 

''Innovating Beauty." Sigma erbjuder ett brett sortiment av innovativa sminkborstar och borsttillbehör av högsta kvalitet för att uppfylla en skönhetsentusiasts alla behov! Använd borstarna för att applicera foundation, ögonskugga, puder eller rouge med precision och perfekt finish. I Sigmas utbud ingår också sminkborsthållare och rengöringsmattor, specifikt utvecklade för att förenkla förvaringen och rengöringen av dina Sigma-borstar.

Sigmas Sminkborstar

Sigmas kabukiborstar blev snabbt en stor hit och älskas idag av de flesta världen över, idealiska för att skapa den perfekta basen. Några andra mycket populära borstar från Sigma är deras 3DHD-borstar, dessa speciellt formade sminkborstar är idealiska för applicering av kräm-, puder- eller flytande produkter och för att nå alla svåråtkomliga områden i ansiktet - med minsta möjliga ansträngning. Alla borstar är som tidigare nämnt tillverkade med hög kvalitét och finns med flera snygga hylsor i koppar-, guld- och silvernyanser.

Sigmas Makeup

Sigma är mycket mer än bara fantastiska sminkborstar av hög kvalitét, de erbjuder även flertalet rikt pigmenterade sminkprodukter så som rouge, mascara och läppstift som alla kommer i en fräsch, elegant design. Deras rouge (Aura Powder), mascara (Embellish Lash), Läppstift (Power Stick) och läppglans (Lip Eclipse Pigmented Gloss) kommer alla i flera nyanser men har även en nyans gemensamt; nämligen Sigma Pink. En klar, stark rosa nyans som verkligen känns ''Sigma''!

I elevens Beauty Magazine
 
Vad är Sigma Beauty Brushes gjorda av?
  • Individuella borstar för ansiktet: syntetiska fiber.

  • Mr. Bunny Essential & Travel Kit: syntetiska fiber.

  • Individuella borstar för ögonen: naturliga & syntetiska fiber.

  • Kit: syntetiska fiber.

  • Make Me Essential & Travel Kit: naturliga & syntetiska fiber.

  • Kompletta kit: naturliga & syntetiska fiber

 
Filtrera