The Ordinary Serum

Är du på jakt efter ett The Ordinary serum? Här hittar du en mängd olika serum för olika hudtyper. The Ordinary serum älskas av våra kunder och har fått fina omdömen och recensioner. Med sitt stora utbud av serum och hudvårdsprodukter kan du även skräddardy din egna perfekta hudvårdsrutin med The Ordinary. Om du är osäker på vilka produkter som passar just dig kan du läsa mer i den här guiden.

Känslig hy: The Ordinary Hyaluronic Acid 2 + B5 är ett skonsamt återfuktande serum som passar perfekt för en torr och fuktfattig hy.

Fet hy: The Ordinary Niacinamide Serum innehåller zink som hjälper till att kontrollera produktionen av överflödigt talg, så att du får en mer matt hy.

Mogen hy: The Ordinary Buffet är ett av märkets mest älskade serum. Detta multiserum jobbar på flera ålderstecken som slapp hy, fina linjer och rynkor samt solskador. Perfekt för dig som vill ha ett effektivt anti-age serum. Spana även in The Ordinarys retinol serum.

Pigmenteringar: The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA jämnar ut hudtonen och minimerar pigmentfläckar samtidigt som det verkar återfuktande.

Filtrera