Elemis
Pro-Collagen Marine Cream Ultra Rich

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
1215 kr
1215 kr
Variant : 50 ml
Beskrivning

En extra fyllig anti-age dagkräm som verkar för att reducera synligheten av fina linjer och rynkor genom att återfukta och boosta hudens fasthet och ton. Elemis Pro-Collagen Marine Cream är formulerad med potent Padina Pavonica som verkar för att återfukta och hjälpa huden att behålla vatten, boosta hudens följsamhet, fasthet och elasticitet, samtidigt som antioxidantrik gingo biloba tillsammans med ros - och mimosaextrakt skyddar huden mot fria radikaler.

Innehåll: 50 ml

Pro-Collagen

En anti-ageverkande serie från Elemis formulerad med marina växtextrakt rika på pro-kollagen för att släta ut och plumpa hudstrukturen, och reducera synligheten och uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Användning

Använd varje morgon. Applicera och värm en liten mängd kräm i händerna och smörj försiktigt över ansiktet, halsen och dekolletaget.

Huvudingredienser
  • Ros - med dokumenterat närande och avslappnande egenskaper.

  • Mimosa - med antiinflammatoriska, balanserande och uppstramande egenskaper.

  • Padina Pavonica - alger från medelhavet med bevisade anti-aging effekter som återfuktar och boostar fasthet och elasticitet i huden

Upptäck mer som Pro-Collagen Marine Cream Ultra Rich

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.