Calvin Klein
Obsessed For Men EdT

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 78 kr

441 kr 519 kr

Du sparar 78 kr

441 kr 519 kr

Variant : EdT 30 ml
Passar ihop med
Calvin Klein
75 ml
Beskrivning

Obsessed For Men EdT är en moderniserad oriental som har en unik länk till den ursprungliga doften Calvin Klein Obsession, omtolkad genom maskuliniteten med färska blad från cederträ kombinerat med amber. Massiviteten av vanilj är beroendeframkallande och upplösande, och gör Obsessed till doften du alltid kommer att gå tillbaka till.

Upptäck Obsessed, en omgjord och nyskapande version av den ikoniska originaldoften Obsession som lanserades 1985. Nya Obsessed-serien för honom och henne är doft bortom alla regler, och spelar på förnimmelse och minnen som framkallas genom doft. Genom att mixa minne och begär, det förgångna och framtiden, maskulint och feminint, skapar Obsessed-duon en övertygande efterklang till originaldoften, samtidigt som man skapat en modern omformulering för att passa män och kvinnor idag.

  • Lanserad: 2017

  • Obsessed finn även i en version för henne.

Toppnoter

Grapefrukt, sichuanpeppar & kardemumma

Hjärtnoter

Cederträ, labdanum & läder

Basnoter

Vanilj, patchouli & ambroxan

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.