I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
699 kr
699 kr
Variant : EdT 60 ml
Passar ihop med
Yves Saint Laurent
75 g
Beskrivning

YSL Y är en autentisk doft för den unge, kreative mannen som följer sin passion och lever livet till fullo. YSL Y är en tidlös doft som inte bara är en mans historia utan en hel generation.Toppnoten symboliserar den klassiska vita t-shirten, bestående av vita aldehyder, bergamot och ingefära, medan hjärtat består av geranium absolut. I basen finner du balsamgran, ambra och rökelse som representerar den eleganta kraften hos en vackert skuren svart kavaj.

"Everything starts with a why."

  • Lanserad: 2017

Toppnoter

Bergamot, aldehyder & ingefära

Hjärtnoter

Violblad, salvia & geranium

Basnoter

Mysk, ambra, incense, balsamgran & cederträ

Gravera din skönhetsprodukt!

Den här produkten kan du få graverad med önskad text - den perfekta gåvan! Du väljer din önskade gravyr när du kommer till kassan, skriv en personlig hälsning eller något annat skoj! Läs mer om regler/vilka produkter du kan gravera här.

Tänk på att vi inte tar emot returer av graverade produkter. Dubbelkolla att du har stavat rätt innan du skickar din beställning, vi kopierar din text rakt av och står inte för eventuella stavfel eller annat. Vi kommer inte heller gravera in svordomar eller skällsord, men en sådan hälsning vill du förhoppningsvis inte skicka ändå.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product