The Ordinary
Skin Care Trio

Ej i lager Fri frakt från 199kr
297 kr
297 kr
Variant : Mature Skin
Paketet innehåller
Beskrivning

The Ordinary är kända för sina kraftfulla, aktiva ingredienser. Denna trio består av produkter speciellt framtagna för att bibehålla en ungdomsfull hud längre.

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion - Denna behandling kombinerar två former av nästa generations retinoid-aktiva ämnen och tacklar tecken på åldrande med en effektiv sammansättning. Formerna av retinoid som används i produkten är framtagna för att reducera irritation som vanligen kan uppstå i samband med användning av retinoider (inklusive retinol) samtidigt som de ger bättre synliga resultat på ålderstecken.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 - Detta serum innehåller 3 olika storlekar av hyaluronsyremolekyler som, tillsammans med den nya generationen av hyaluronsyre-polymer, återfuktar huden både på ytan och djupare ned. Serumet innehåller även vitamin B5, som även den hjälper till att öka fuktnivån på hudytan.

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG - Ett lätt serum som innehåller en extremt hög 5 %-ig koncentration av koffein, kompletterad med ren Epigallocatechin Gallatyl Glucoside (EGCG) från gröna teblad. Oberoende studier har visat att topikal applicering av såväl koffeinet som EGCG kan bidra till att reducera påsar under ögonen och mörka ringar runt ögonkonturen.

Detta set innehåller:

1 x The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion
1 x The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5
1 x The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Användning

Applicera Granactive Retinoid 2% Emulsion på kvällen. Börja med att använda produkten 2 gånger i veckan och öka sedan när huden har vant sig för att undvika eventuell irritation och att huden flagar. Om du skulle uppleva att huden blir irriterad och kliar, ta en paus på några dagar innan du testar igen. Använd Hyaluronic Acid 2% + B5 dagligen morgon och kväll, fortsätt med passande återfuktande kräm. OBS använd inte andra retinol- eller AHA-syrabaserade produkter tillsammans med Granactive Retinoid 2% Emulsion.

Applicera ögonserumet morgon och kväll. Om området kring ögonen känns torrt, använd också ögonkräm ovanpå.

Upptäck mer som Skin Care Trio

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.