Hårvård

Balsam

Alla har vi olika hårtyper och i och med detta behöver vi också olika typer utav hårvård. Med rätt balsam som är anpassat för just sin hårtyp, så kommer du att märka vilken otrolig skillnad det kan ge och vilket tjusigt resultat du kommer att få. Hos oss finner du enkelt det balsam som passar dig och din hårtyp bäst, och vi har något för alla. Oavsett om du har ett normalt hår, ett torrare hår, ett färgat hår, ett rakt hår, lite mer krulligt eller någon annan hårtyp så har vi balsamet för dig.

Efter att du använt dig utav ditt rengörande schampo så är håret extra känsligt, det kan förlora fukten och för att då stänga igen strået samt ge håret den vård den behöver så är det ett måste att använda balsam efteråt. På så vis försluter du hårstrået och det återfår sin elasticitet och lyster.

Hos oss hittar du balsam för alla hårtyper från varumärken som Maria Nila, Matrix, Redken, Moroccanoil och Joico.

Tips gällande balsam

  • Hur man applicerar sitt balsam är självklart upp till var och en, men vi rekommenderar att man främst applicerar produkten i längderna, och sedan låter denna verka en liten stund innan man sköljer av denna.
  • Avsluta gärna din balsamrutin med lite svalare vatten, på så vis sluter sig strået och du får ett glansigare slutresultat.
  • Upplever du att du har en lite torrare hårbotten, så kan man använda en liten mängd snabbt i hårbotten för att ge lite utav den fukt den behöver.
Filtrera