Lancôme
Rénergie

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
655 kr
655 kr
Variant : Multi-Lift Eye Cream 15 ml
Beskrivning

Lancôme Rénergie Multi-Lift Yeux är en ögonkräm som förebygger rynkor och stramar upp samt minskar påsar och mörka ringar runt ögonen. En lätt och smidig kräm som smälter in i huden på ett ögonblick, och efter fyra veckor med regelbunden användning är rynkor och linjer synligt minskade.

Rénergie-serien vänder sig till kvinnor som vill ha den senaste teknologin inom uppstramande och utfyllande hudvård.

Innehåll: 15 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.