Lancôme
Rénergie

I lager Fri frakt från 249kr Redo att skickas

Du sparar 131 kr

524 kr 655 kr

Du sparar 131 kr

524 kr 655 kr

Variant : Multi-Lift Eye Cream 15 ml
Beskrivning

Lancôme Rénergie Multi-Lift Yeux är en ögonkräm som förebygger rynkor och stramar upp samt minskar påsar och mörka ringar runt ögonen. En lätt och smidig kräm som smälter in i huden på ett ögonblick, och efter fyra veckor med regelbunden användning är rynkor och linjer synligt minskade.

Rénergie-serien vänder sig till kvinnor som vill ha den senaste teknologin inom uppstramande och utfyllande hudvård.

Innehåll: 15 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Upptäck mer som Rénergie

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.