search

bareMinerals
Full Flawless Brush

bareMinerals Full Flawless Brush
375 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En lyxig borste i äkta hår, av samma modell som Flawless Coverage Brush. Men en storlek tjockare för medel- till full täckning. Passar utmärkt till alla basprodukter som Foundation, Rouge, Mineral Veil, Clear Radiance och Warm Radiance. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

bareMinerals Full Flawless Brush

En lyxig borste i äkta hår, av samma modell som Flawless Coverage Brush. Men en storlek tjockare för medel- till full täckning. Passar utmärkt till alla basprodukter som Foundation, Rouge, Mineral Veil, Clear Radiance och Warm Radiance.

  • Längd: 15 cm

Användning

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

bareMinerals Full Flawless Brush

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Jätte bra!
2011-07-26 av: Lilja J (varaandetag.blogspot.com)
Jätte bra borste som är skön mot huden och ger en bra täckning!
Rekommenderas till: Till alla som använder mineral make-up
3/5Inte värt sitt pris.
2012-11-09 av: S
Till en början tyckte jag att den va bra, men då gick jag också från flawless coverage brush som egentligen är väldigt dålig. Nu använder jag den till puder/mineral veil då den passar bäst till det enligt mig, eller om jag vill vara väldigt lätt sminkad då jag känner iatt den inte ger så mkt täckning om man inte också vill ha ett väldigt pudrigt resultat, den får inte sminket att flyta in i hyn. I början kändes den jätte mjuk men då jag alltid tvättar mina borstar blev den efter några ggr väldigt torr och är inte alls skön mot huden så inget att rekommendera för den med känslig hy. Som alla andra bareminerals foundation borstar jag provat tappar den ganska mkt hår också. Jag tycker att priset är alldeles för dyrt för den här borsten och det finns mycket bättre borstar till billigare eller rättvisare pris. Har man dock inte provat bättre borstar så kan jag förstå om man tycker den här är väldigt bra.
Rekommenderas till: den som vill ha en av de bättre borstarna från bareminerals