search

BJÖRK&BERRIES
Perfecting Eye Cream

BJÖRK&BERRIES Perfecting Eye Cream
490 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
BJÖRK&BERRIES Perfecting Eye Cream är en ögonkräm med anti-aging-effekt som jobbar för att förbättra hudens densitet, fasthet och styrka. Den har en mjuk och lätt formula som absorberas direkt i den tunna och känsliga huden under ögat vilket gör … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

BJÖRK&BERRIES Perfecting Eye Cream

BJÖRK&BERRIES Perfecting Eye Cream är en ögonkräm med anti-aging-effekt som jobbar för att förbättra hudens densitet, fasthet och styrka. Den har en mjuk och lätt formula som absorberas direkt i den tunna och känsliga huden under ögat vilket gör den silkeslen.

Perfecting Eye Cream är utvecklad runt parakrasse, en ört som ofta kallas "naturlig botox" och är känd för sin förmåga att förbättra och minska tecken på för tidigt åldrande. Den är även berikad med organisk hallonfröolja som vid regelbunden anvädning förbättrar hudens elasticitet, smidighet och flexibilitet för en ungdomligare utstrålning.

  • För normal till torr hud
  • 7% certifierat ekologiska ingredienser
  • 99% naturliga ingredienser

Innehåll: 15 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller