search

Blinc
Mascara

Från:
279 kr
Välj variant först

                  Blinc Mascara - Blå
 • Blå (Mörk)

289 kr

                  Blinc Mascara - Brunsvart
 • Brunsvart

  Tillfälligt slut
289 kr

                  Grön
 • Grön (Mörk)

279 kr

                  Blinc Mascara - Svart
 • Svart

289 kr

                  Lila
 • Mörklila

289 kr
Tipsa en vän
Blinc Mascara (f.d. Kiss Me Mascara) har sedan länge använts av världsartister och Hollywoodstjärnor som ex. Jennifer Lopez och Lucy Liu. Produkten utvecklades faktiskt från början för personer med extremt känsliga och nyopererade ögon, men efter han… Läs mer här

Blinc Mascara

Blinc Mascara (f.d. Kiss Me Mascara) har sedan länge använts av världsartister och Hollywoodstjärnor som ex. Jennifer Lopez och Lucy Liu. Produkten utvecklades faktiskt från början för personer med extremt känsliga och nyopererade ögon, men efter hand har Blinc utvecklats till svaret på tusentals människors önskningar över hela världen.

Blinc Mascara är en helt unik mascara som bildar pyttesmå "tuber" runt varje ögonfrans. Trots regn, gnuggande och tårar så sitter den kvar utan att rinna eller flyta ut. Nu behöver man alltså inte längre stå ut med att pensla fransarna med oljefärg (som traditionella mascaror) som flagar, irriterar och ofta färgar ytan under ögat svart.

Ännu en unik egenskap med Blinc är den geniala och skonsamma borttagningen! Bara genom att kombinera ljummet vatten och fingerlätt tryck på fransarna så avlägsnas all mascara utan att lämna några rester. Du kommer t.o.m. att se de små tuberna i handen efter att de glidit av fransarna. Efter borttagningen är dina ögon helt rena, och detta utan varken tvål eller makeup remover.

FAQ

Ger Blinc Mascara volym och längd till fransarna?
Absolut, eftersom mascaran formar sig som små tuber runt varje ögonfrans så bygger den både volym och längd, perfekt till vardags. Men för extra effekt bör man bygga upp fransarna med Blinc Primer innan. Med Blinc Primer kan du välja om du vill ha en naturlig look eller en mer dramatisk stil à la Hollywood, effekten beror på hur många lager du väljer att applicera.

Är mascaran vattenfast?
Nej, den är bättre än så! Vattenfast mascara sitter ofta så hårt att den kan vara besvärlig att få bort, det krävs både makeup remover och en rejäl portion tålamod. Vissa removers är tuffa mot den känsliga huden kring ögonen och bör därför inte användas varje dag. Blinc Mascara sitter i många fall bättre än vanliga vattenfasta mascaror men är mycket lättare att tvätta bort. Med en kombination av mycket vatten och lätt tryck med fingrarna så glider de små tuberna skonsamt av fransarna utan att lämna några rester.

Rinner mascaran om jag gråter?
Nej, tårar ger inte tillräcklig väta för att lossa de små mascara tuberna. Det krävs en kombination av mycket vatten och lätt tryck för att få tuberna att lossna och glida av fransarna. Även om någon skulle lossna så är det bara att torka bort dem. Du riskerar aldrig att få de berömda ”tvättbjörnsringarna” under ögonen, mascaran kan aldrig rinna eller lämna några färgrester på huden.

Ska man böja fransarna före eller efter mascaran?
Vanliga oljebaserade mascaror har en tendens att tynga ned fransarna efter ett tag. Blinc Mascara behåller de sin böjda form längre eftersom tuberna håller dem uppböjda. Vi rekommenderar att du först böjer dina fransar, därefter bygger du upp önskad volym med Blinc Primer och applicerar Blinc Mascara.

Kan jag simma med mascaran?
Många gör så utan problem, men vid en hög grad av väta så kan mascaran glida av fransarna vid minsta tryck emot dem. Det positiva är att även om du ”tappar några tuber” så trillar de bara bort, du får aldrig ett ansikte fullt av rinnande mascara!

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Blinc Mascara

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bra vardagsmascara
2018-01-05 av: Maria E
Den här mascaran är super för att få till jättefina långa fransar, går dock inte att bygga upp då mycket volym så har den mest till vardags. Lite jobbigt att man måste skölja bort med vatten ibland men ibland är det extremt skönt också att man inte måste ha en speciell sminkborttagning till ögonen.
Smular inte och ?smudgar? inte.
Rekommenderas till: Alla
5/5Världens bästa mascara
2016-09-04 av: Matilda
Denna mascara är mitt liv! Önskar att ni kunde ta in de BÅDA bruna nyanserna också, så svåra att hitta!
Rekommenderas till: ALLA
5/5Toppen vardagsmascara!
2015-11-28 av: Linda B (ålder: 25-34)
En mascara som håller vad den lovar, fransarna blir fint definierade och mascaran är mycket lätt att tvätta bort med lite varmt vatten - ingen make-up remover behövs - så skönt! Den håller mycket bra i både regn och svettiga träningspass. Den enda nackdelen är att det är svårt att få lite extra "volym" på fransarna, så till fest kanske man vill komplettera med en mascara som kanse sliter lite mer på fransarna men gör dem längre och fylliga. En riktigt bra mascara till vardags dock!
Rekommenderas till: Alla som gillar vattenfast mascara till vardags utan för mycket slitage på fransarna
5/5Bäst!
2014-10-02 av: Charlotte L
Det finns absolut ingen bättre mascara. Den sitter som berget men lossnar superlätt med ljummet vatten UTAN att skada fransarna.
5/5Håller vad den lovar!
2014-08-29 av: Linda B (ålder: 25-34)
Har nu använt den här mascaran i 6 månader dagligen. Den håller hela dagen och smular eller rinner inte! Myckt enkelt att tvätta av, var noga med att använda varmt vatten, annars får man slita loss "tuberna", vilket såklart sliter på fransarna. Men använder man varmt vatten glider "tuberna" enkelt av.

En toppen vardagsmascara, ger ingen större volym eller längd. Använd fransböjare för lite extra impact :)
Rekommenderas till: Alla
5/5Helt underbar!
2012-05-11 av: Lisa F (ålder: 15-24)
Har aldrig använt en bättre mascara!
Blir inte svart under ögonen längre efter en lång arbetsdag och det svider inte i ögonen som det gjorde när jag använde min förra mascara.
Rekommenderas till: Alla
5/5Helt otrolig mascara.
2012-04-15 av: Ing-Marie A
Efter att som många andra provat och provat olika mascaror så har jag nu även testat denna och resultatet är helt otroligt med andra ord KANON....sitter hela dagen utan att ramla av eller flagna mm och det bästa man blir inte svart under ögonen och skulle det ev hamna nåt där är det bara att ta fingrarna och lyfta bort det superbra.
När det gäller borttagning så finns bara positivt att säga...ljummet vatten och lyft bort mascaran som hamnar på huden, nästan så att man inte kan fatta att det är verkligt men det är det. Kommer aldrig att köpa någon annan masacar nu efter denna och känslig om jag ska prata för mig själv när det gäller mina ögon så passar den mig perfekt.
Rekommenderas till: Alla.
5/5Den bästa som finns på marknaden!
2011-12-01 av: Violeta R (ålder: 25-34)
Om man är trött på att alla mascaror antingen flagaer, rinner eller är bökiga att ta bort så är blinc en sjukt god nyhet!

Detta är den enda mascaran jag litar på ska göra sitt jobb: sitta fast PÅ fransarna efter en hel dag (och faktiskt efter ett helt dygn. Om man har festat och sovit med den) och inte ligga UNDER ögonen, inte rinna när det regnar eller jag gråter. Tas bort lätt som en plätt med ljummet/varmt vatten. Inga bomulls pads, inga krämer el oljor.

Jag kommer att köpa denna mascara så länge den fortsätter att tillverkas. (Om de inte hittar på en likadan som även ger extra volym) :)
5/5Bästa jag testat
2011-09-28 av: Hege (ålder: 25-34)
Otroligt bra mascara! Sitter hela dagen utan att flaga och ändå kan man tvätta bort den superlätt med bara varmt vatten!!

Den ger som sagt ingen extra volym, men det gör inget med tanke på hur mycket bättre den är än alla andra mascaror jag testat.
Rekommenderas till: Alla
5/5Otroligt bra!!
2011-08-14 av: elmothunder (nailsnails.wordpress.com)
Väldigt bra vardagsmascara, det är så väldigt skönt att bara kunna skölja och gnugga lite med varmt väder. Sitter som berget och går inte av! Underbart.
Rekommenderas till: Allergiska och överkänsliga människor och lata!
5/5perfekt
2011-03-29 av: Ann Charlott H (ålder: 25-34)
använt denna i flera år... kan inte ha någon annan eftersom jag har överkänsliga ögon... Denna är underbar!!
Rekommenderas till: Allergiker, de med överkänsliga / känsliga ögon. linser
5/5Superbra!
2010-09-30 av: Camilla G
Innan Blinc mascara... jag var alltid osäker på om mascaran satt kvar på fransarna, eller om den flagat. Jag såg ofta ut som om jag gråtit...Jag arbetar mycket framför datorn och då har andra mascaror "flyttat" på sig.

Jag har verkligen provat alla möjliga mascaror och hittade tack vare råd från Eleven denna guldklimp. Nu är problemen borta. Jag kan till och med bada med Blinc. Det fiffigaste är att jag inte behöver någon särskild remover, bara ljummet vatten. Perfekt att ha med sig på resan! Med Blinc mascara känner jag mig alltid trygg och snygg!
Rekommenderas till: Dig som har problem med mascaror som flagar och flyttar på sig.
5/5Fantastisk!
2010-09-29 av: Helena S (www.twitter.com/sahlena)
Den här mascaran revolutionerade mitt sminkliv! Äntligen en mascara som sitter kvar!

I början var det lite obehagligt att liksom behöva dra i fransarna för att få bort mascaran, men det är det värt.

Enda nackdelen är att den inte ger så mycket volym, men det löser jag genom att ha den här till vardags och en annan (Too Faced Lash Injection) till fest!
Rekommenderas till: Alla med känsliga ögon, linser eller prpblem med mascara som flagnar
4/5Bra för känsliga ögon
2017-07-12 av: Elisabeth F
Har ofta problem med irriterade ögon av vanliga mascaror men inget alls av den här. Den är superläcker att ta bort med varmt vatten men sitter bra i övrigt.
Kan bli lite klumpig vid applicering innan man fått till tekniken.
Rekommenderas till: Alla med känsliga ögon
4/5Användarvänlig på många sätt!
2017-04-25 av: Sara L (ålder: 25-34)
För några år sedan fick jag känsliga, lättirriterad ögon och sökte efter en ny, passande mascara och köpte min första tub Blinc. Har bara använt den sen dess då den passar mina känsliga ögon.
+Sitter som berget
+ Lätt att tvätta bort.
+Bra för känsliga ögon
-Upplever den lite odryg
-Torkar fort in så man måste vara väldigt snabb att applicera för bra resultat
-Gör inte mycket för volymen så en bra fransböjare innan är ett måste
Rekommenderas till: Alla som vill ha en mascara som inte börjar rinna när man minst önskar och till de med känsliga ögon
3/5Fint men..
2018-11-24 av: Ida Maria Josefin A (ålder: 35-44)
Sitter fint i början men har delade känslor om denna produkten...råkar man glömma av att man har på mascara och gnuggar sej i ögonen så blir det lätt att den åker av som ett fodral från fransen och det lägger sej under ögonen som små "flugben". Men den funkar alldeles utmärkt till mina känsliga ögon. Får ett väldigt fint och "naturligt" resultat, så bra till en mer mjuk naturlig sminkning.
Rekommenderas till: De med känsliga ögon.
3/5Många fina färger
2018-10-13 av: Jenny Å (ålder: 35-44)
Jag provade den här mascaran främst för att det finns så många olika färger. Köpte en grön och en mörklila. Färgerna var verkligen superfina och det är ett bra mascaraalternstiv jämfört med många dyrare märken som har olika färger på sin mascara. Den här inga särskilda effekter såsom att den ger längre,( curlade eller ger mer fylliga fransar. Separerar fransarna bra. Med en mascaraprimer som har bra effekt på fransarna längd och densitet blir det mycket bättre resultat märkte jag. Roligt litet etui den kommer i men ganska onödigt.
Rekommenderas till: De med känsliga ögon eller vill ha en bra mascara -kanske i någon annan färg än svart.
3/5Bra mascara
2013-04-21 av: Jenny B (ålder: 25-34, jennysjox.se)
Påminner om flera jag använt innan som Kanebo 38 eller Cliniques som släpper vid 39 grader. Så skönt med mascaror som inte kladdar. Dock kommer jag inte köpa den igen då jag inte alls kommer överens med korken. Jag smörjer in ansiktet följt av en rätt kort make up-rutin=mina händer är inte helt torra och korken är helt slät vilket innebär att jag inte alls får något grepp om den. En småsak visserligen men jag köper hellre någon av de andra liknande :-)
2/5Inget för mig
2012-07-04 av: Anita (ålder: 55-64)
Kommer att återgå till Imju d.j.v Beautenizer Fiberwig Mascara LX, den är helt klart mycket bätter för mig än denna. Flagor runt hela ögonen, inte kul. Annars ok.
1/5Nej tack!
2012-12-08 av: Irene K
Tyckte inte om denna mascara. Den ger ingen volym alls, syns knappt. Den tog lång tid att ta bort, gillade inte att dra i ögonfransarna och så blev det massa flagor.