search

Mejk: Pink Champagne!

Jag tänkte idag visa er en mjuk ögonmejk med fokus på kajalen, som passar alla. Ni kan självklart förstärka (genom att applicera kraftigare skugg-färger) eller göra mejken mer naturlig (ta då mindre färg eller mer naturliga färg-kombinationer). På ögonbrynen har använt Shiseidos Makeup Natural Eyebrow Pencil i färgen BR603 (Light Brown) som jag har suddat ordentligt för att undvika hårda kanter som annars kan ge ett mycket hårt intryck. Det svarta runt ögonen är Too Faceds Perfect Eyes Waterproof Eye Liner (Black) som jag har lagt som både kajal och inliner (inliner = när man lägger kajalen på vattenlinjen/innanför den nedre fransraden).

Skuggorna som jag har jobbat med denna gång är från Myface Cosmetics Blingtone Eyeshadow. Jag har först lagt den ljusa Pink Champagne över hela ögonlocket och halvvägs upp till ögonbrynen. Efter det har jag lagt Raspberry Beret i globlinjen och suddat ut den, jag la även den skuggan under den nedre fransraden för att "binda-ihop" mejken.

Avslutningsvis la jag ett lager NYX Doll Eye Mascara Long Lash.

Dessa produkter har jag använt:

/ Kram Linda!

LINDAMAKE-UPMYFACE COSMETICSSHISEIDOTOO FACEDÖGONSKUGGA

Kommentarer (9)

Jättefin make up! Har testat att lägga en liknande med skuggor från eleven.se's paletter. De färgerna blev också jättefina. tack för alla tips! Kram!
Så fint!!! Både make upen och du!! kramar! Har saknat dina mejker...
Linda G
2011-10-14
Linda i Göteborg: Tack snälla, vad roligt att höra. Våra paletter är ju kanon att lägga fina mejker med :). Kram Linda!

Mona Olsson: Tack gulliga du. Vad roligt att du har saknat mina mejker, det värmer att höra. Då ska jag fortsätta med det :). Kram Linda!
Jessica Y
2011-10-14
Jag vill bara säga att jag saknar din blogg småstadsprinsessan väldigt, väldigt mycket.
Linda!
2011-10-16
Hej Jessica Y! Gud så glad jag blir över dina ord ska du veta, på samma gång får jag en liten klump i magen för jag saknar dig och de andra läsarna väldigt, väldigt mycket också! Stor kram Linda.
Hej!

Jättefina ögon. Och förresten som någon sa innan så saknar jag också småstadsprinsessan. :( Kom tillbaka!
Anna G
2011-10-20
VILKA GRYMT SNYGGA ÖGON DU HAR! (avis, hihi)
Jag har varit dålig på att gå in och läsa här och nu fanns det jättemycket kul att kika runt bland.
Verkligen roligt med lite mejkbilder. =) Kram
Linda G
2011-10-20
Hej Anna! Åh tack söta du för dina fina ord... Vad glad jag blir att du har "hittat" hit :). Kram Linda.
Linda G
2012-01-31
Till One Piece: Jag har inte sett din kommentar förens nu :(. Tack snälla du. Det glädjer mig så mycket! Hoppas jag kan få dig att gilla denna bloggen också :). Kram Linda.