search

Tävling: 50 vinnare får 5 nagellack från China Glaze!

Något av det bästa vi vet är lackade naglar, tävlingar och China Glaze. Vi tänkte idag kombinera alla dessa tre och låta er vara med om ett fantastiskt vinstregn. Vi ska nu ge 50 stycken av er chansen att prova på ett av våra mest omtyckta nagellacks-märken China Glaze!

Det bästa av allt är kanske att de 50 som vinner inte bara får ett lack, de får fem stycken var (Smoke & Ashes, Agro, Maghogny Magic, Harvest Moon & Fast Track)! För att vara med och tävla ska ni gilla tre av era favoriter från China Glaze, lämna sedan en kommentar till detta inlägget och berätta hur ni vill att naglarna ska se ut i sommar? Långa eller korta? Pastell eller naturligt? Låt fantasin flöda och dela era bästa tips med oss. Lycka till alla nagellacks-älskare!

Tävlingen avslutas på onsdag 23/5 -12.

Se alla vinnare här!

CHINA GLAZENAGELLACKTÄVLING

Kommentarer (64)

Pauline
2012-05-18
Jag vill att mina naglar ska vara ganska så korta men några millimeter över fingret då det inte går att ha för långa på jobb:) Men detta kan lätt se väldigt tråkigt ut och därför piffar jag upp dem med något lack från China glaze som har stor variation på färger, skimmer, glitter och matthet. Denna tävling ger mig möjlighet till fina korta naglar i sommar och faktiskt att kunna visa att korta också är snyggt!!:)
Åh vilken fantastisk tävling! Jag älskar nagellack och framför allt China Glaze! Jag har gillat bl.a. A love story, fransk manikyr, Prism och Afterglow. På sommaren tycker jag det ska vara ljusa färger och pasteller :-). Tänk ett par bruna händer med ljusrosa eller kanske aprikost eller gult nagellack. Naglarna ska vara lite "lagom" långa :-).
Anna Sundin
2012-05-18
Jag älskar att variera mig och detta inkluderar alltid mina naglar. Läckert sommarrosa eller pastelligt turkosa är fint när man är härligt solbränd. Knallrött eller lila är också något som gör att naglarna syns lite extra. Mitt humör syns på naglarna :-)
Korta, lagom eller långa är fint vilket som, dock så föredrar jag nog lite längre, då kan man dekorera nageln utöver sitt nagellack. Målar både naglarna på händer och fötter och älskar detta märke, färgen sitter länge, med fin lyster <3
Vilken underbar och generös tävling!!
Jag gillar färgstarka lack på sommaren och målar gärna mina naglar i en accentfärg till min klädsel.
Ett fräscht pärlemorlack till fina sommarbruna händer är också väldigt fräscht.
Jag tycker inte det spelar någon roll om naglarna är långa eller korta, däremot tycker jag att de ska ha samma längd.
Mina naglar kommer att vara mandelformade i sommar; så där lagom långa så dom är snygga utan att vara i vägen; dvs ungefär 2-3 mm utanför fingertoppen.
Med en gyllene solbränna kommer det bli supersnyggt med vattenmarmorerade pastellnaglar i t ex Aquadelic & Papaya Punch; eller varför inte Metallic Muse & Afterglow?!
korta eller lagom långa vill jag att mina naglar ska vara och på somaren gillar jag glittriga lack eller knallröda eller somriga färger...å vad gärna jag vill vinna 5 st :-)
Svårt att bara gilla tre när ivern över utbudet är lika starkt som för en pensionär på en tiokronorsmarknad ; )
Vad gäller färg på lacket så är det helt enkelt humöret som väljer och jag undviker bara neon och blått. Och jag målar gärna varje kväll om humöret säger det. Efter tre år med korta naglar har jag nu börjat bygga franska igen så jag säger långa i sommar! Ca 4 mm.
Naglarna ska vara lika med kattklor i sommar! Kunna krafsa lite mysigt men blixtsnabbt rivas, om det behövs... färg efter humör och väder!
Åååh Nagellack! och inte nog med det ett av dom är mina favoriter!
Som vanligt tycker jag naglarna ska spegla ens vanliga stil.
Själv älskar jag långa naglar, jag tycker det är super snyggt att matcha nagellacket med mitt röda hår så det blir mycket guld, orange, rött och svart.
Men jag tycker det är fantastiskt med folk som matchar med allt som min älskade syster. Hon freakar alltid ut med massor av färg.
Själv har jag nog inte riktigt hittat dit, dock älskar jag China Glaze Pink Voltage och Purple panic! :D

Så kör på allt, blanda galet med färger, olika matchningar, mönster och matta överlack! :D
Jag har blivit lite av en nail addict. :P
Kerstin  (thebaglady.se)
2012-05-18
Korta glada pastellfärgade naglar i sommar! Älskar glada färgen och naglar som inte är längre än att de fungerar i vardagen med arbete & vardagssysslor.
jonsson.kerstin@tele2.se
Har gillat mina tre favoriter!
I sommar kommer jag satsa på lite halvlånga naglar, inga monsternaglar men heller inte helt kortklippta. Tycker att händerna ser mer graciösa och fina ut med lite längd på naglarna. De ska såklart vara väl filade och i samma längd med fina nagelband. På sommaren tycker jag att neonfärger, så som neongrön, neonrosa, turkos, gör sig snyggast till solbrännan. Självklart ska tånaglarna ha samma färg!
Lisen
2012-05-18
Jag gillar vanligtvis naglar med fransk manikyr, men sommartid får de gärna va lite pastelliga o färgglada:)
Cicci A
2012-05-18
Jag tycker bäst om när mina naglar har 0,5 cm
långa tippar och de ska vara mjukt rundade, allra
bäst är de målade i en härligt knallig färg!
Hoppas på en ny vårfärg!
MollyMus
2012-05-18
Korta, välfilade och färgglada!:):)
Ååh korta naglar är ett absolut! Ser alltid fräschast ut, längre naglar kan lätt se ut som klor. De ska helst vara lite fyrkantigt filade, det ger ett lite mer glamouröst intryck tycker jag. I sommar är jag helt inne på pasteller, med undantag för årets färg som är orange/tangerine, den får gärna vara lite mer knallig, men annars absolut pasteller. Jag älskar att piffa upp mina naglar med något slags mönster eller liknande, polka dots är ju hur fint som helst :) gjorde öven en halvmåne manikyr för några veckor sedan med en vit basfärg som halvmånen och sedan olika pasteller som topparna :) på mina naglar just nu har jag OPI's Gargantuan green grape som är en urfin stark pastell grön och sen har jag gjort vita polka dots med OPI's Alpine snow.

Summering... Färgglada pasteller, fyrkantigt rundade kortare naglar och gärna något som piffar upp :)
Nathalié  (yarp.blogg.se)
2012-05-18
Oh vilken generös tävling! Jag gillar korta naglar. Inte superkorta, men lagom så man själv trivs i dem. Och målade med roliga färger och gärna olika på varje nagel, så det blir riktigt piffigt!
olivia
2012-05-18
medellånga ,färgen ska tänja på gränser....unik ska det vara.... som Harvest Moon,rätta looken för lyckad välbefinnandet!
Sofia
2012-05-18
Jag jobbar inom vården och kortkorta naglar är ett måste. Men de kan vara fina för det! Nagellack med diskret färg till vardags. Excesserna får man spara till semestern :)
Jag skulle helst vilja ha långa naglar men det funkar inte i mitt jobb, så får nöja mig med korta. Kompenserar de genom att måla dem i en färg som verkligen syns! Klarrött, chockrosa, ljusblå, you name it. Man kan aldrig få för många lack.
korta naglar med franskmanikyr, fast tippen ska vara i någon stark glittrig färg istället för den vanliga vita! Så kommer jag ha det i sommar iallafall! Det gnistrar så fint i solen!
Hoppas på att få vara en av vinnarna :D !
Pauline G
2012-05-18
Jag tycker vanligt genomskinligt lack är hur snyggt som helst på naglarna jag älskar de klassiska nyanser på naglarna.Med rundade naglar i lagom lägnd:)!!!
Karina Gonzalez
2012-05-18
ÅÅÅ älskar nagellack, snyggast är när man har korta naglar med starka färger och självklart snygga nagelband, det bästa är att få en manikyr med paraffinbad så att allt det torra mjukas upp och får en fin lyster, glöm inte att ha under lack för att inte dina naglar missfärgas och ett överlack så att färgen håller längre! ?
Yvonne  (facebook)
2012-05-18
4-5 mm, långa och med ljusa härliga färger som ser fräscht ut i sommar! Glamoröst på fingrarna.
Tånaglarna ska vara klippta men med starka färger som gör både mig själv glad och kanske andra på
stranden. Hoppas vi alla får en kanonsommar!.
Lena Solljus
2012-05-18
Rätt korta o välskötta naglar är snyggast. Gärna i knall-lila lack!
Vi får inte glömma tånaglarna. Där får det gärna vara en färg på varje nagel alternativt rosa naglar med lila prickar. Signalerar glädje och lite bus
Ljusrosa, ljuslila och caribbean-temptation blir läckert tillsammans. Vill ha!
Anna Broberg
2012-05-18
jag tycker att nagellack gör sig bäst på korta naglar dels för att det ser fräschare ut och för att då kan man leka mer med färger utan att det blir hysteriskt. Sen funkar det inte med långa naglar för mig på grund av jobb och gitarrspelande. Personligen gillar jag jordnära färger då jag gillar en naturlig look, dock blir det en grym tvist om man bryter av med något stark som piffar upp. Nagellack är ett enkelt sätt att experimentera med sin stil vilket gör att många fler vågar testa, detta borde nagellack få ett pris för!
Evelina
2012-05-18
Jag tycker att man först och främst ska välja den formen på naglar som man själv tycker om och känner sig bekväm med, det kan vara allt från korta ovala till långa spetsiga. Själv kommer jag köra på mellanlånga fyrkantiga naglar med färgglada eller metallic lack. Det allra snyggaste i sommar kommer nog att vara olika typer av metallic lack som passar perfekt till solbrännan. Tänk er ett guldigt metallic lack till en gyllenbrun solbränna eller ett lila metallic till en lite ljusare hy. Det kan också vara snyggt om man bara har en klassisk fransk manikyr, den går alltid hem. Ta hand om era händer med, för hur snyggt ett nagellack än är så är det inte snyggt med torra händer och trasiga nagelband och på sommaren kan man ju lägga lite mer tid till just naglarna.
Till sommaren vill jag ha korta naglar med mörkbrunt lack. Och på det en liten silvrig girlang! Blir jätte snyggt till brunbrända fingrar! Har gillat!

Annika Nilsson aneritrea@hotmail.com
Jag föredrar korta naglar i glada färger! Varför inte måla olika färger på alla naglar? Lite jobbigt kanske men man får händer som påminner om regnbågen! :-)
jag föredrar korta/medellånga naglar eftersom jag älskar att experimentera med färger. just nu har jag fastnat för att lacka ringfingrarna så att dem sticker ut lite mer än de övriga naglarna. till exempel strö på massa lösglitter, göra prickar eller sätta fast nailstickers. svårare än så behöver det inte bli :) tänk er ett ljust turkost lack på alla naglar + massa med silverglitter på ringfingrarna, så snyggt! jag är väldigt "rosa av mig" (vilket man kan se på de china glaze jag gillat här på eleven) så majoriteten av mina nagellack går i den skalan men nu på våren/sommaren gillar jag att ösa på med pasteller också, superfint!

shit, vilken bra vinst :) håller alla mina (nylackande) fingrar & hoppas att dessa lack vill dyka upp i min brevlåda!
mail: xjosefinex@hotmail.com
I sommar skall naglarna vara korta välformade och färgstarka. Ett statement med utropstecken i sommarnatten eller på badstanden. Lisbeth@noislands.se
Annamaria
2012-05-18
Kommer köra på halvkorta naglar med knalliga färger i sommar, tillsammans med solbrännan. Gult, knallrosa, turkos är ju hur fint som helst! Känner jag mig själv rätt kommer det nog även bli en del pastelliga färger för variation. China Glaze har aldrig gjort mig besviken och det kommer nog inhandlas en del därifrån :-)
Martyna Wagner
2012-05-18
I sommar skulle jag vilja byta! Har alltid samma...samma...röda, givetvis olika nyanser av rött men ändå. Då hade det passat bra att vinna dessa 5 nagellack från China Glaze (mina röda nagellack är just CG). Jag gillar att China Glaze har så roliga namn på sina nagellack, då kan man välja färg efter humör, till exempel om man är på humör för korta naglar väljer man färgen Short&Sassy, om man ska till Madrid en weekend tar man på Seniorita Bonita, om man känner sig deppig hade nog Luminous Lavender funkat uppiggande osv.
I sommar vill jag iallafall köra något nytt, jag känner på mig att denna sommaren händer en förändring....
Mail: bijouyou@live.it
Barbara
2012-05-18
Jag gillar långa naglar, men inte överdrivet! 2 mm över "fingret" är lagom. Jag älskar klassiska färger och vinrött är enligt mig den vackraste färgen man kan ha på naglar, det är classy, stilfullt och passar verkligen vilken outfit som helst och får mig att känna mig så himla kvinnlig! Jag brukar dock leka med alla möjliga färger på mina naglar :)
Kabukigirl
2012-05-18
Korta naglar i starka färger är snyggt i sommar. Jag målar alltid ett underlack, ett överlack och däremellan två lager färgat lack. Ett tips är att dra ner färgen över kanten på nageln. Då håller lacket minst en vecka för mig.
Linda
2012-05-18
Jag tycker det är väldigt snyggt med lite längre naglar det ser så feminit ut tycker jag.
Själv kommer jag att köra på snygga sommar färger så som rosa och orange gärna lite färgstarka färger så man får sommar känslor.
Jag kommer nog även att köra på pastell färger tycker att det är väldigt snyggt det också så det är så mina naglar kommer att se ut i sommar.
Sommarens naglar ska stråla ikapp med solen,
Kanske även matcha kjolen.
Skimmer som glittrar till,
Under kvällens grill.
Guldiga som de mest lyxiga stränder,
Som ger de mest flashiga händer.
Långa naglar till detta och allt är på topp,
Med detta kan det INTE bli en flopp.
Pernilla W
2012-05-18
Åh....! Vilken lyxig tävling :) Har gillat tre av mina favoriter. Till sommaren vill jag ha "lagom" korta naglar. Vill kunna välja bland olika Lack beroende på väder och vind. Hoppas nu Så!!! att jag China Glaze lacken får testa På!
sandra h lind
2012-05-18
jag tycker att naglarna ska vara korta och formade så att man undviker att naglarna går av. det kan göra ganska ont! men även nagelbanden måste se bra ut.. jag tycker att naglarna bara ska vara klarlackade eller målade i metallic färger. men glöm inte att låta naglarna vila utan lack i ca 2 dagar mellan målningarna! dom behöver luftas och återhämta sig:)

mvh
sandra h lind
Carina
2012-05-19
Jag gillar halvlånga naglar. På sommaren föredrar jag ljusa färger, vitt eller pastell. Då ser man mer solbränd ut :)
Elinor K
2012-05-19
Jag tycker att humöret och din personliga stil ska bestämma hur naglarna ska se ut i sommar! Strunta i vad som är inne eller ute, kör på det som gör dig glad istället.
Freja Williams
2012-05-19
Alldeles för långa naglar har en tendens att se äckligt ut, medans kortklippta naglar gör att man får korvfingrar, så en medel-längd då nageln går precis lite över fingret så man inte ser huden. Sen så tycker jag att man ska ha galna pastellfärger på fingrarna, mixa upp det och måla olika färger på varje nagel. Annars för fest tillfällen har man den stil-rena och tidlösa röd, eller en metallic/glitter i mörkare nyas.

Freja Williams ; Freja.Williams@hotmail.com
Jag tycker att naglarna ska vara medellånga nu till sommaren. Gärna i starka och klara färger så man syns på stranden. Tänkte blanda både matta och glittriga nagellack. Tänkte även matcha nagellacket med en bikini i samma färg. Sen kommer jag nog absolut använda lite pastellaktiga färger som omväxling.
Älskar att matcha olika nagellack med kläder och smink, så looken blir mer spännande.
Har aldrig provat China Glaze, men det verkar vara ett nagellack som man kan lita på vad man får, håller länge och är klassiskt snyggt. Har hört mycket bra om det märket faktiskt, så varför inte prova något nytt...? Skulle vara kul!!
Moa  (karmastalnacke.com)
2012-05-19
Långa, mandelformade och i olika färger. Gärna duokromt.
I sommar så är mina naglar korta och lackade i knalliga färger som snygg kontrast mot den solkyssta huden. Mina sommarfavoriter är China Glaze-Blue Iguana eller en kombo av både China Glaze- Orange Knockout och China Glaze- Long Kiss målat i ränder. SÅ snyggt! Ett tips om man är lite feg är att börja med de knalliga färgerna som en pedikyr så lovar jag att man efter att ha beundrat fossingarna i några dagar kommer att gå ALL IN och fixa manikyren i samma! :) Lycka till!
Solbritt  (k)
2012-05-19
De ska vara halvkorta så jag kan arbeta i trädgården men jag vill ha olika färger efter humör
Jag har gillat mina favoriter på facebook under namnet Helena Lindgren

Jag brukar alltid vara extra noga med mina naglar i sommararna för då vill jag ha naglar långa naglar lösnagel effekten vill jag ha. Sällan jag målar dom när jag skaffar långe naglar eftersom det nagalrna blir fula sedan jag tar bort det. Men tångalarna brukar jag måla ofast blir det i rosa eller röd. Men tänkte satsa på lite mer färger i sommar kanske satsar på något glitter också.
Det är bara att acceptera att mina naglar är dömda till att vara korta; barn, trädgårdsarbete och kemier på jobbet sliter. Så i sommar blir det ett heltäckande mörkt metallic lack för att täcka jorden under naglarna och samtidigt vara redo för oplanerade klubbkvällar.
Helena
2012-05-19
Jag har aldrig lack på fingernaglarna men vill alltid ha målade tånaglar. De har varit blodröda, jeansblå, kycklinggula, limegröna, kopparbruna. Känner mig inte helt "klädd" om jag inte har en härlig färg på mina tånaglar.
Jag är gärna med!
Jag vill ha relativt korta naglar med en naturlig look, typ fransk manikyr eller med en neutral färg.
Har gillat produkter: C Care Regn
Har länkat.
http://care69.blogspot.se/2012/05/23-maj-vinn-5-nagellack-fran-china.html
Långa och välvårdade. Kommer variera mellan fransk manikyr och färgglada nagellack.
Kul att variera sig!
Min favoritlängd på naglarna är ca 0,5 cm, och mjukt fyrkantiga. I sommar kommer de mest ha pastellfärger i alla nyanser, ofta med färgglad fransk manikyr eller gradering, och en massa blommor och annan dekoration! Naglar man blir glad av att se helt enkelt. =)
Annica Brundin
2012-05-20
Mina naglar blir ofta fulla med lort, när jag kör från flygplats till valfri ort.
En rolig färg jag då gärna sätter till, helst en från China Glaze om det sig vill.
När det med väskor ska bollas, måste naglarna korta hållas.
Jag förtrollas av pärlemor som glittrar, det är nästan så jag fnittrar.
Mörka färger är min grej, när jag ska ut på galej.
Ljusa nyanser i solen, bär jag helst när jag latar mig i stolen.

annica_brundin@hotmail.com
Jag gillar halvlång naglar o gärna nån stark färg som röd eller knall rosa.
Jag älskar långa välformade naglar! Själv har jag naturligt starka naglar som gärna växer sig långa, därför kan jag inte tänka mig annat! Dock ska man ju aldrig överdriva när det kommer till något, och detta inkluderar även längden på nageln...
I sommar kommer jag nog satsa på pastellfärger med glitter i och mörka färger (speciellt svart, favoritfärgen!) Jag tror även att jag kommer satsa på att dekorera nageln med mönster från Konad Nail Arts och stenar de dagarna jag har ork och tålamod att sitta och pilla med det!
Stilrena naglar är ju att föredra, men ibland är det även roligt att leka runt med färger, mönster, stena, glitter med mera och få ut fantasin på naglarna och detta är något jag vet att jag kommer ta mig tid att göra i sommar!
Jag tycker naglar är som snyggast då de de är just ovanför fingertippen. Själv har jag svårt ha långa naglar. Färger är ju helt otroligt roligt, tre favoriter måste fundera det är nog följande: sweet hook, innocence, dance baby. Men skulle viljaprova på lite tuffare färger, jag älskar att variera mig och leka lite med färgerna. Skulle hemskt gärna vilja prova något mer vågat, en annan snygg jag har är ruby pumps samt afterglow. Som sagt variation är roligast. Just inför sommaren är det någ pasteller. Men jag är lite lustig jag älskar ju allt, varje färg har något unikt. Jag är jättebesviken för den stad jag bor i tänker inte längre saluföra China Glaze och det är ett av mina favoritlacker, så jag får lov att beställa via internet. Tycker det är jättetrist på ett så bra lack. Så jag jagar dom som säljer produkten.

lm@norrpost.com
AnnaKaize
2012-05-21
Har mina naglar "lagom" långa eftersom mina tumnaglar har fått för sig att gå av på precis samma ställe så fort nageln blir längre än 2mm utanför fingertoppen. VARJE gång!
Sålunda håller jag alla naglar i samma längd och daskar på den nyans som passar min klädstil och humör den aktuella dagen. Gör manikyr 2-3 ggr/vecka eftersom det är ett snabbt och billigt sätt att förhöja vilken outfit som helst, och just lacket är ju den enda "sminkdetaljen" man ser på sig själv utan spegel :D
Nellie
2012-05-21
Jag tycker att det är finast med naturliga naglar som är lite längre än fingrets längd. Det är extra fint om de är filade och såklart målade i ett häftigt nagellack. Jag tycker det är roligast att välja ett annorlunda nagellack (och då är nagellacken från China Glaze perfekta eftersom att de just är annorlunda). Just nu älskar jag riktigt glittrande nagellack, det kan verkligen förändra en hel look! Men jag gillar också pastellfärger som mintgrön eller nagellack som skimrar i en annan färg i ljuset. Lack som jag annars alltid tycker är snygga på naglar är lack i färgen "Hot Pink"/guld/silver eller en vanlig fransk manikyr! Något annat som jag tycker är riktigt fint att ha på sina naglar är ett häftigt mönster, själv brukar jag använda nagellackspennor för att skapa till exempel schackrutor eller leopardmönster i roliga färger på naglarna. Mitt bästa tips för i sommar (och resten av livet) är att inte bry sig om vilka trender som är inne, utan att använda de färger du gillar. Men också att matcha ditt nagellack med din outfit. Då blir nagellacket verkligen något extra som man lägger märke till!
Jag tycker att naglarna ska vara lite lagom långa och välvårdade. Finns inget fulare än gammalt avskaft nagellack på naglarna, tycket det set så ovårdat ut.
Mitt bästa tips för snygga naglar i sommar är nagelstämpling med konad-nagellack, det blir så himla läckert och går att variera i all oändlighet. Grundmåla med din favvofärg eller ett top coat, stämpla läckra mönster m. konad nagellack, ett speciellt "stämplingsnagellack" som används med image plate ( plattor m olika motiv att stämpla på naglarna. Ett tips, china glaze nr 2030 går faktiskt utmärkt att stämpla med trots att det inte är ämnat för det ; )
j
2012-05-23
korta med fin färg
Tina
2012-05-23
Det är så otroligt roligt med nagellack, det är något jag aldrig blir less på!
Jag tycker att naglarna ska vara långa, rena och välvårdade! Det är viktigt att sköta om sina naglar om man vill ha dom fina och då är det bra att använda stärkande lack och någon sorts base coat.
Jag brukar ha olika nagellack beroende på vad jag har på mig eller hur vädret är ute. Ibland känner jag för utstickande och ibland diskreta färger. Det som jag alltid tycker är snyggt är nagellack med glitter i :).

eijerfors2@hotmail.com
Sara Borén
2012-05-23
Medium-långa naglar, eller nästan korta, tycker jag. Mina naglar i sommar är färgglada, prickar, blommor, ränder i alla möjliga färgkombinationer. Just nu har jag fem färger av grönt/blåa nyanser + vitt gjorda i prickar. Förra veckan hade jag china glaze's 'in the lime light(neon)' - enkelt och snyggt. innan dess hade jag deras neon rosa med vita prickar. Undrar vad jag kommer ha nästa vecka? =)
Alice Victoria
2012-05-23
Till sommarens alla shorts-och-ett-slappt-linne-dagar känns mörkare färger med kontrast helt rätt. På stranden då man annars bara bär en bikini är det färgstarka pasteller som rosa, turkost och mintgrönt som gäller för mig. Med solen kommer massvis av inspiration som gärna får flöda ut på naglarna; kanske naglar målade som vattenmeloner eller varför inte bara skönt spontana mönster? Älskade sommar!
Theresé
2012-05-27
Något som alltid piggar upp humöret är färg, så sommarens naglar tycker jag ska lackas med neoner i alla dess färger :)! Favoriten just nu är orange och neonrosa är alltid en hit (anvnder china glaze pink voltage flitigt!) Det är inte bara snyggt med färg på naglarna, utan är också den perfekta partyaccessoaren, jag menar hur kul är det inte att matcha naglarna med sommarens fruktiga och uppfriskande drinkar?! Givetvis ska naglarna vara välvårdade och helst medium-långa.. Handkräm är ett måste för att inte se så fnasig ut efter (förhoppningsvis..) mycket solsken!
Nu är äntligen alla vinnare dragna! Ni hittar vinnarna här: http://eleven.se/china-glaze-vinnare-p282.html