search

China Glaze
Nail Lacquer, Yellow Polka Dot Bikini

China Glaze Nail Lacquer, Yellow Polka Dot Bikini
Tipsa en vän
Nail Lacquer från China Glaze gör dina naglar precis så vackra som du drömt om! Ett par snyggt målade naglar är A och O när det kommer till skönhet och välvårdade händer och med dessa lack kommer du att synas. Oavsett om du vill ha diskreta nyanser e… Läs mer här

China Glaze Nail Lacquer, Yellow Polka Dot Bikini

Nail Lacquer från China Glaze gör dina naglar precis så vackra som du drömt om! Ett par snyggt målade naglar är A och O när det kommer till skönhet och välvårdade händer och med dessa lack kommer du att synas. Oavsett om du vill ha diskreta nyanser eller skrikande chockerande färger, om du vill det traditionella eller följa det senaste modet, här finns färgerna för dig.

Dessa nagellack har en formula som gör att lacket sitter kvar på dina naglar länge, samtidigt gör det dina naglar hårda och motståndskraftiga.

  • Ingår i kollektionen Poolside.
  • Hög kvalité till bra pris.
  • Ett fantastiskt täckande resultat.
  • Den senaste teknologin inom konsistens och färger.
  • Formula som sitter länge.

Innehåll: 14 ml

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

China Glaze Nail Lacquer, Yellow Polka Dot Bikini

Medelbetyg (1.5): 1,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
2/5matt och inte så täckande
2011-04-19 av: Sophie D (ålder: 15-24)
torkar snabbt, men jag blev rätt besviken att det var matt, och att första inte var täckande, för med ett klarlack ovan blir det ju 3-4 lager, nu ser det okej ut iaf, hoppas att det håller länge annars kommer det ju vara ett dåligt köp rakt igenom.
2/5Färgen är för genomskinlig
2010-11-10 av: Emilia Therese A
Jag älskar China Glaze eftersom de torkar riktigt snabbt, men denna färgen var en riktig miss. Jag målade nog 7 lager och ändå var det inte täckande. Trist eftersom gul är en lite annorlunda färg på naglarna.
1/5Matt och inte alls täckande
2012-06-09 av: Anna T
Ser ut som om man målat naglarna med en gul överstrykningspenna (även efter två lager) eller drabbats av någon motbjudande nagelsjukdom. Ett riktigt bottennapp. Skulle helst vilja ge minuspoäng.
Rekommenderas till: Precis ingen.