search

Clarins
Gentle Eye Make-Up Remover

Clarins Gentle Eye Make-Up Remover
Tipsa en vän
Denna milda, 100% vattenbaserade makeup-remover tar noggrant och varsamt bort lättare och vattenlöslig make-up på ögonen. Den stärker fransarna samt återfuktar och vitaliserar huden omkring ögonpartiet. Innehåller extrakt av ekologiskt rosvatten, blå… Läs mer här

Clarins Gentle Eye Make-Up Remover

Denna milda, 100% vattenbaserade makeup-remover tar noggrant och varsamt bort lättare och vattenlöslig make-up på ögonen. Den stärker fransarna samt återfuktar och vitaliserar huden omkring ögonpartiet. Innehåller extrakt av ekologiskt rosvatten, blåklint och kamomill.

  • För lättare, normal make-up.
  • Passar för känsliga ögon.
  • Dermatologiskt & oftalmologiskt testad.
  • Innehåll: 125 ml

Användning

Applicera på en torr bomullsrondell och pressa varsamt i några sekunder över ögonlocken och fransarna, arbeta från roten till toppen utan att gnugga eller dra i huden. Använd en rondell för vardera öga.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Clarins Gentle Eye Make-Up Remover

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa Eye removern
2014-03-03 av: Nadia A (ålder: 25-34)
Jag har länge letat efter en produkt som enkelt får bort den vattenfasta maskaran. Den här funkar jätte bra och den lämnar inte mina ögon torra. Jag rekomenderar den här produkten till alla jag känner, lite dyrare än andra produkter, men värd varenda krona.