search

Coloran
Permanentfärg för Ögonbryn

Brun Coloran Permanentfärg
Från:
75 kr
Välj variant först

                  Mörkblond Coloran Permanentfärg
 • Mörkblond

79 kr

                  Brun Coloran Permanentfärg
 • Brun

79 kr

                  Brunsvart Coloran Permanentfärg
 • Brunsvart

75 kr

                  Svart Coloran Permanentfärg
 • Svart

79 kr
Tipsa en vän
En permanent färg som hjälper dig att framhäva bryn, och som håller länge. Idealisk om du inte vill använda smink, sportar mycket eller ska på semester. Få oemotståndligt synliga bryn dag som natt. Läs mer här

Coloran Permanentfärg

En permanent färg som hjälper dig att framhäva bryn, och som håller länge. Idealisk om du inte vill använda smink, sportar mycket eller ska på semester. Få oemotståndligt synliga bryn dag som natt.

Innehåller:
 • Colorancrčme , 6 g
 • Hydrogen Peroxide, 8 ml
 • En behållare att blanda i.
 • En plastpinne att blanda med.
Finns tillgänglig i tre nyanser:
 • Svart är en klassisk färg bland färger för ögonbryn, färgar alla typer av hår till en djup och ren svart färg.

 • Brun har en mörk, täckande ton som lämpar sig för ganska ljust bruna ögonbryn. Den naturliga färgen ger ett intensivt djup.

 • Cendrč är lämplig för att diskret framhäva ljusblonda eller ljusbruna ögonbryn och undviker den skarpa kontrast som sker vid användning av mörkare färger som svart eller brunt.

Användning

Kläm ut 1-2 cm Colorancrčme och 5 - 10 droppar Hydrogen Peroxide vätska i behållaren, och blanda med plastpinnen. Ju fler droppar av vätskan, desto mer koncentrerat och kortare verkningstid.

Ögonbryn

Applicera med plastpinnen så att varje hårstrå täcks noga. Låt verka 5-30 minuter, beroende på vilken nyans du vill ha. Ju längre tid desto mörkare resultat. Tvätta bort med vatten och mild tvål.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Coloran Permanentfärg för Ögonbryn

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bra färg
2017-11-22 av: Gabriella J
Använder färgen brunsvart som ger en bra färg till mitt bruna hår, enkel att applicera och blanda. Färgen håller bra!
Bra prisvärd produkt!
Rekommenderas till: De som färgar brynen
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Håller länge
2017-10-14 av: Mia
Färgen håller länge och blir bra och naturlig
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Mycket bra ögonbrynsfärg
2017-08-14 av: Sofia
Tycker att den här produkten är enkel att använda, och ger ett bra resultat. Jag har inte upplevt att min hud blir missfärgad av produkten då jag råkar applicera utanför ögonbrynen.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Prisvärd produkt
2018-04-23 av: Emma L (ålder: 15-24)
Enkel och lätt att både blanda och applicera. Bra produkt då man kan välja hur mörk man vill att resultatet ska bli beroende på hur lång tid man väntar innan man tvättar bort färgen.
Rekommenderas till: alla
5/5Perfekt
2018-03-19 av: Per A
Väldigt lätt att använda! Ger en naturlig och i viss mån diskret look. Färgen sitter i ett par veckor och samma förpackning räcker till många tillfällen. Helt klart värt sitt pris. TIPS, när färgen börjar blekna så fyller jag i med en ögonbrynspenna så klarar jag mig ett par dagar/veckor innan det blir dags att färga igen.
Rekommenderas till: Både män och kvinnor
5/5Smidig
2017-07-10 av: Elin (ålder: 25-34)
Köpte den här då den jag vanligtvis köpte var slut, och har fortsatt sedan dess! Ger bra med färg (har svartbrun) , håller ganska länge (kanske 3 veckor för mig, men har mycket syror på huden, kanske kortar ner livslängden?) och kortar ner min sminkrutin flera minuter! Tycker också jag känner mig mer "put together" med färgade bryn,som om mitt ansikte får struktur? Vet inte, men jag är nöjd i alla fall!
Rekommenderas till: Alla som vill färga brynen
5/5Fint resultat!
2017-05-02 av: MarGo (ålder: 25-34)
Jag har färgat mina ögonbryn med en annan produkt för några år nu. Jag tänkte testa något nytt och köpte denna - hade inga stora förväntningar. Men den är faktiskt ganska bra! Riktig fin färg (valde svartbrun), irriterar inte huden, lätt att använda. Jag brukar färga ögonbryn på kvällen och stryker en fet salva på dem efter behandling - missfärgad hud försvinner då under natten. :) Det föreslåss att man skrubbar bort den missfärgade huden, men det funkar inte för dem som har lite känsligare hud (eller använder retinoider eller syror). Fet salva gör tricket.
Rekommenderas till: Alla!
5/5Den bästa jag använt
2017-04-22 av: Karolin L
Den färgar ögonbrynen. Snabbt, lätt och smärtfritt. Jag rekommenderar att man använder en bra skrubb för att få bort eventuell färg från huden efter färgning. Den bästa ögonbrynsfärgning jag stött på hittills.
Rekommenderas till: Alla som vill ha mörkare ögonbryn
5/5Fin färg
2016-03-18 av: Karin (ålder: 35-44)
Jätte enkel att använda! Jag är naturligt ljusblond med jätteljusa ögonbryn som knappt syns så jag valde färgen cendre´ i ca 15 minuter och resultatet blev super fint. Torkade bort färg på huden utanför brynen med en vanlig topz och huden blev inte färgad. Kommer absolut att fortsätta använda denna färg!
Rekommenderas till: Alla som behöver lite färg på sina ljusa bryn.
5/5Grymt bra brynfärg
2016-03-03 av: Lisa Stenberg (ålder: 25-34, omygloss.blogg.se)
Den enklaste brynfärgen som faktiskt ger bra resultat.
4/5Funkar
2019-04-10 av: Nikki
Gör det den ska och lätt att använda. Dock lite kladdigt så man få se upp med att bara ha färg där man ska.