search

ECOESTIC
Body Lotion

ECOESTIC Bodylotion
39 kr49 kr
Välj variant först

                  30 ml ECOESTIC Body Lotion
 • 30 ml

39 kr
49 kr
Tipsa en vän
En kroppslotion som passar alla oavsett hudtyp eller livsstil - ECOESTIC Body Lotion! Denna kroppslotion lämnar din hud med en känsla av välbehag och söt doft. Läs mer här

ECOESTIC Body Lotion

En kroppslotion som passar alla oavsett hudtyp eller livsstil - ECOESTIC Body Lotion! Denna kroppslotion lämnar din hud med en känsla av välbehag och söt doft.

ECOESTIC Body Lotion är berikad med ett koncentrat av källvatten, detta hjälper till att skydda huden mot fria radikaler samtidigt som huden kommer mer i balans. Denna kroppslotion är också berikad med sheasmör, mandelolja, Hydro Complex och proteiner vilket ger näring till din hud samtidigt som den lämnar huden med en mjuk och smidig känsla. Vid regelbunden användning kan huden kännas både sundare och ungdomligare på lång sikt!

 • Fri från SLS, Parabener, EDTA & Mineraloljor.

Innehåll: 500 ml

Användning

Massera in önskad mängd på torr hud.

ECOESTIC har naturen i fokus och deras produkter innehåller därför naturliga råvaror av hög kvalité som bearbetas med stor omsorg. När det kommer till de biodynamisk odlingarna så ger ECOESTIC mer än vad de tar.

ECOESTIC är veganskt och stödjer organisationen "From One To Another" som jobbar för flickors rätt i samhället och att alla ska ha rätten till utbildning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

ECOESTIC Body Lotion

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller