search

Garnier
Skin Active Micellar Cleansing Water in Oil

L'Oréal Paris Skin Active Micellar Cleansing Water in Oil
69 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Detta är den perfekta rengöringen för dig använder lite mer makeup och som vill ha en produkt som tar bort allt i ett steg utan att du behöver dubbelrengöra eller använda en ytterligare rengöring efteråt. Garnier Skin Active Micellar Cleansing Water … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Garnier Skin Active Micellar Cleansing Water in Oil

Detta är den perfekta rengöringen för dig använder lite mer makeup och som vill ha en produkt som tar bort allt i ett steg utan att du behöver dubbelrengöra eller använda en ytterligare rengöring efteråt. Garnier Skin Active Micellar Cleansing Water in Oil är formulerad med närande oljor och de rengöringsagenterna som är nyckeln i alla micellärvatten: miceller. De verkar likt en magnet och "lyfter" bort smuts från huden samtidigt som oljorna löser upp all makeup.

Huden blir omedelbart maximalt rengjord utan någon torr känsla efteråt. Skin Active Micellar Cleansing Water in Oil passar alla hudtyper och alla som helt enkelt vill att rengöringen ska gå så snabbt och effektivt som möjligt!

  • Micellärvatten med olja
  • Passar alla hudtyper, även känslig
  • Avlägsnar alla typer av makeup inklusive vattenfast

Innehåll: 400 ml

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Garnier Skin Active Micellar Cleansing Water in Oil

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
1/5Besviken
2017-05-17 av: Elina (ålder: 15-24)
Jag var väldigt exalterad över att testa den här då jag verkligen gillar den för normal/känslig hy (med rosa kork). Men usch, vad jag blev besviken. Doften är fruktansvärt stark och sitter kvar länge på huden och den lyckas inte ens få bort allting av min färgade dagkräm med solskydd...
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Äntligen här!
2017-02-15 av: JAS (ålder: 25-34)
Har längtat så efter att denna produkt skulle komma till Sverige! Tack Eleven!

Detta är den bästa micellära produkt jag testat. Jag har testat massor, både vatten, oljor och geler... Den här är verkligen toppen, till ett toppenpris dessutom! Funkar särskilt bra om en använder lite mer smink som produktbeskrivningen säger. Sveper bort allt, foundation, concealer spf, primer, utan minsta spår. Funkar utmärkt på kraftigt ögonsmink samt vattenfast mascara osv.
Lämnar ingen fet hinna efter sig, huden känns len, fräsch och framförallt REN från smink.
Jag använder dock alltid en andra rengöring efter att jag använt denna för jag tycker det känns bäst för mig.
Rekommenderas till: dig som vill ha riktigt effektiv sminkborttagning! Inte ett spår lämnas kvar.
4/5Bra!
2017-04-26 av: Evelina (ålder: 25-34)
Riktigt bra på att ta bort smink och doftar väldigt fräsch! Man blir inte flottig i ansiktet men det kan svida lite i ögonen! Annars toppen
3/5Funkar
2017-07-31 av: Felicia (ålder: 15-24)
Tar bort smink utan problem, även vattenfast. Svider dock i ögonen när jag använder den och använder därför hellre Garniers vanliga ögonmakeup remover. Men den funkar, och är prisvärd med tanke på mängden produkt man får i den stora flaskan. Oljan lämnar också torr hud len och smidig efteråt.
Rekommenderas till: De som inte har känsliga ögon och letar efter en billig remover
2/5Stark doft
2017-06-30 av: Milla
Jag tycker att så många skönhetsprodukter har för stark doft, som detta. Förstår inte varför alla inte bara gör så snälla och skonsamma produkter som är bra för en och miljön istället. Gör inte heller huden helt ren.