Lancôme
Tonique Douceur Toner

I lager Fri frakt Redo att skickas
409 kr 409
409 kr 409
Variant :
Passar ihop med
Lancôme
Lait Galatéis Douceur, Tonique Douceur
Beskrivning

Lancôme Tonique Douceur är ett ansiktsvatten utan alkohol som är skonsam mot din hud. Den innehåller glycerin som återfuktar samt ros- och fläderbärsextrakt som mjukgör.

  • Passar alla hudtyper.

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.