Puma
Flowing

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Body Lotion 150 ml
Beskrivning

Som en fruktcocktail på din hud! Kombinera doft och bodyprodukter och upplev flytet. Flowing är en blommig, fruktig och söt doft. Den öppnar med noter av mandarin, hallon och fresia för att utvecklas till viol och iris. Doften avslutas i en träig bas av sandelträ.

Innehåll: 150 ml

Ingredienser

Aqua (Water),Dimethicone,Dimethiconol,Potassium Sorbate,Methylparaben,Parfum (Fragrance),Ethylparaben,Citric Acid,Tetrasodium EDTA,Carbomer,BHT,Phenoxyethanol,Butylparaben,Propylparaben,Propylene Glycol,Tocopherol,Sodium Hyaluronate,Hydrogenated Polydecene,Squalane,Benzyl Salicylate,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,Limonene,Polyglyceryl-3 Ricinoleate,Sorbitan Oleate,Tromethamine,o-Cymen-5-OL,Sodium Benzoate,Hexyl Cinnamal,Benzyl Alcohol,Citronellol,Cinnamyl Alcohol,Chlorophenesin,Hydroxyisoehexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde,Polyquaterium-51,Cyclopentasilioxane,Aloe Barabadensis Leaf Juice

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.