Hudvård

Solprodukter

Få ting skapar samma fräscha intryck som en sund och gyllene solbrun hy. Det är samtidigt viktigt att skydda huden mot solens UVA- och UVB-strålar. Var noga med att använda rikligt med solskydd och vistas helst inte i solen mitt på dagen när den lyser som starkast. Genom att sola smart minskar risken att din hud åldras i förtid eller får solskador på grund av att du har bränt dig i solen.

Tips för en säker och hållbar solbränna

  • Förbered kroppen för sol med en kroppsskrubb för att få bort döda hudceller.
  • Smörj in dig med solskydd innan du går ut i solen.
  • Sola sakta och säkert. Att stressa fram brännan ökar risken för att du bränner dig, vilket gör att huden tar skada och solbrännan blir fläckig och ojämn. Använd hög solskyddsfaktor i början och lägre när huden vant sig vid solen.
  • Smörj in dig med after sun efter att du har solat, för att återfukta och svalka huden. En hälsosam hud som är rik på fukt får brännan att hålla längre och gör huden mer mottagning för solens strålar nästa gång du ska sola.

Vi erbjuder ett brett sortiment av solskydd för olika hudtyper, hudtoner och behov. Oavsett om du föredrar att använda SPF i form av solspray, solkräm, solgel eller SPF i puderform.

Filtrera