search

IsaDora
Make Up Blender Sponge

IsaDora Make Up Blender Sponge
89 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Säkra en felfri makeup-applicering varje gång med Make Up Blender Sponge från Isadora. En multifunktionell makeupsvamp som kan användas tillsammans med både primer, foundation, concealer samt puderprodukter. Formen är perfekt anpassad för att kunna a… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

IsaDora Make Up Blender Sponge

Säkra en felfri makeup-applicering varje gång med Make Up Blender Sponge från Isadora. En multifunktionell makeupsvamp som kan användas tillsammans med både primer, foundation, concealer samt puderprodukter. Formen är perfekt anpassad för att kunna användas på både större och mindre områden. Det speciella materialet polyurethane med öppen cellstruktur gör att väldigt lite produkt absorberas upp, och bidrar därmed till mindre produktsvinn.

  • Latexfri
  • Håller länge
  • Multifunktionell
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

IsaDora Make Up Blender Sponge

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Favorit!
2018-10-26 av: MarGo (ålder: 25-34)
Jag har testat många olika sponges, men fastnat för denna. Den gör applicering väldigt enkelt, ger jämn resultat, funkar bra med mina EL Double Wear smink och håller länge.

Alltså betydligt bättre än andra ?kända? och dyrare alternativ.
Rekommenderas till: Alla!
4/5Toppenalternativ!
2018-01-31 av: Sonja A (ålder: 25-34, hejsonja.se)
Den här är nästan lika bra som originalet och den tjänar sitt syfte på ett tillfräddställande och bra sätt. Är mycket nöjd med den här produkten. Men då jag tycker att även denna är lite dyr så har jag gått över till platta, lättvättade svampar. Men nån gång när jag känner att jag har lite extra cash som jag vill slänga vilt omkring mig så kommer jag återkomma till denna produkt.
Rekommenderas till: den som vill ha en bra appikationssvamp som ligger nära originalet i kvalitet