search

IsaDora
Peel Off Base

IsaDora Peel Off Base
Tipsa en vän
Använd ditt nagellack i en timme, över en dag, eller bara över kvällen på festen! Med denna Peel Off Base kan du enkelt ta bort ditt nagellack på ett ögonblick, utan att behöva använda nagellacksremover. Du kan använda alla sorters lack över denna ba… Läs mer här

IsaDora Peel Off Base

Använd ditt nagellack i en timme, över en dag, eller bara över kvällen på festen! Med denna Peel Off Base kan du enkelt ta bort ditt nagellack på ett ögonblick, utan att behöva använda nagellacksremover. Du kan använda alla sorters lack över denna bas, färgade lack, glitter- eller specialeffektslack - oavsett vilket lack du väljer att använda, kan du enkelt börja vid nagelbädden och sedan bara dra av det när du tröttnat!

  • Vattenbaserad formula fri från lösningsmedel.
  • Skapar ett skyddande & fuktgivande skikt mellan nagelns yta & nagellacket.

Innehåll: 6 ml

Användning

  1. Applicera ett täckande lager över hela nageln.
  2. Låt torka ungefär fem minuter eller tills den vita basen har blivit genomskinlig.
  3. Applicera vilket nagellack som helst.
  4. När du vill ta bort lacket, börja vid nagelbädden och bara dra av det.
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

IsaDora Peel Off Base

Medelbetyg (2.5): 2,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Tips
2014-02-11 av: Rumella
Ett tips, som kanske kan hjälpa om man upplever att lackningen släpper för lätt med denna limbas. När du är klar med limbas och lackning, lägg ett lager klarlack på, och måla "över kanten" på nageln framtill. För att liksom göra en stängande kant. Det kan förhindra att lacket lossnar framtill.
Samt om du har naturliga naglar, tvätta ej med tvål innan som ofta innehåller olja, utan torka av naglarna lite lätt med nagellacksremover eller liknande.
4/5Nöjd
2014-02-11 av: Rumella
Jag har akrylnaglar och detta fungerar mycket bra på dessa. (Kan vara för att de är mindre feta än naturliga naglar) Byter lack dagligen, så jag vet inte om det sitter bra längre än så. Men jag har aldrig haft problem med att det lossnar över dagen. En liten nackdel kan vara att det kan torka med pyttesmå ojämnheter, dessa syns inte om man har ett glitterlack på. Men om man t.ex ska ha ett slätt krämlack, så kanske det kan synas. Men fördelen med att dra av limbasen, är enorm jämfört med att slita med lackborttagning. Jag använder detta hela tiden, jättenöjd.
Rekommenderas till: Om man har konstgjorda naglar eller byter lack dagligen.
3/5Bra för kvällen
2014-12-15 av: Viktoria
Jag tycker detta funkar fuperbra om man ex för partykvällen vill ha glitterlack som annars är jobbigt att ta bort. Dock är det inget som iaf för mig funkar att ha om jag vill ha slitstarka naglar som ex på jobbet, för att iaf på mina naglar sitter endast detta i ungefär en dag och sedan börjar den flagna bort av sig själv. Och då kan det fara lös från hela nageln i ett svep. Det positiva om detta händer är att då kan jag börja pilla bort från alla andra naglar lätt iaf jag inte är hemma :)
Rekommenderas till: Den som vill ha snygga naglar för kvällen, men fort ta bort lacket sen.
1/5Inte så bra
2014-02-10 av: Linna (ålder: 25-34)
Jag blev så himla glad när jag såg att denna fanns. Tänkte direkt att nu kan man äntligen ha glitterlack utan att det är så svårt att ta bort... men tyvärr lossnar det här jättelätt i stället så det blir liksom inte riktigt bra.

Det kanske funkar för andra men för mig är det en stor besvikelse tyvärr.
1/5Misfornøyd
2014-02-04 av: Hege H
Denne levde ikke opp til sitt navn. Veldig fornøyd med alt Isadora ellers har, men ikke denne basen. Neglelakken tåler ingenting når man har peel of base på. Får fort hakk, og river seg opp. Enkel å ta av, men desverre så sitter ikke neglelakken så godt på.
Rekommenderas till: ingen