Till honom

Filtrera

Julklapp till pojkvän 2021:
Till mannen i ditt liv vill du givetvis hitta den perfekta presenten. Utgå från ett minne, något personen sagt eller något ni upplevt tillsammans. Går det att knyta an till det? Medans du funderar kan du spana in våra tips och produkter på julklapp till pojkvän 2021.

En lyxig parfym: En parfym är något som alltid går hem, och det blir även en julklapp till dig som får dofta på den. Gillar din pojkvän en klassik doft eller föredrar han en ny spännande parfym?

Här gäller det att ställa många smarta frågor utan att försäga sig. Eller så spanar du helt enkelt in vad han har för parfymer på badrumshyllan och utgår ifrån det. Vill du skämma bort din älskling lite extra så passa på att handla en lyxig presentförpackning med en deodorant i samma doft.

 

Grundläggande hudvård: Ekar det tomt på badrumshyllan där din älskling borde haft sin hudvård? Då har du ett guldläge att fylla det tomrummet. Det är viktigt för alla, oavsett ålder och kön, att ta hand om sin hud. Därför kan ett startkit med dagkräm, nattkräm och ansiktsrengöring vara en jättebra julklapp till din pojkvän. Använder han redan några produkter, så kan du göra en inventering och se vad som saknas och utgå från det när du köper en kräm, serum eller ögonkräm. Lyxig spaupplevelse varje dag: Något som är lyxigt och uppskattat är en härlig duschkräm. Rätt produkt kan göra den dagliga duschen till en ljuvlig start på dagen. Kanske hittar du en duschkräm i samma serie som parfymen han använder?