search

Kerstin Florian
Rejuvenating Spirulina Masque

Kerstin Florian Rejuvenating Spirulina Masque
Tipsa en vän
Kraftfulla antioxidanter, vitaminer, mineraler, protein, chlorella-, laminaria- och spirulinaalg gör denna näringsrika och stimulerande mask till den ultimata "boosten" för glåmig hy. En mineraliserande behandling som ger näring till huden och främja… Läs mer här

Kerstin Florian Rejuvenating Spirulina Masque

Kraftfulla antioxidanter, vitaminer, mineraler, protein, chlorella-, laminaria- och spirulinaalg gör denna näringsrika och stimulerande mask till den ultimata "boosten" för glåmig hy. En mineraliserande behandling som ger näring till huden och främjar ett hälsosamt, mer ungdomligt utseende. Den botaniska ansiktsmasken har fått en fantastisk nyformulering och är ännu mer näringsgivande än tidigare.

  • Rekommenderas till normal, torr & mogen hy.
  • Ger huden en fantastisk lyster.
  • Stimulerar cirkulationen.
  • Djuprengörande
  • Rik på antioxidanter, mineraler & spårämnen.
  • Stimulerar kollagenproduktionen & mineraliserar huden.

Innehåll: 80 ml

Nyckelingredienser
  • Spirulinaalg - Innehåller 63% protein, 8% mineraler och ett helt spektra av vitaminer. Ger näring och har föryngrande egenskaper.
  • Chlorella - En av världens mest näringsrika, kompakt sammansatta alg. Hög halt av klorofyll - fem gånger mer än vetegräs. Rik på vitaminerna A, B1, B2, B6, B12, C och E, mineraler och spårämnen. En stark antioxidant med betakaroten & lutein.
  • Fucusalg - En stor blåstång. Antibakteriell. Förbättrar syresättning & cirkulation.

Användning

Applicera på rengjort ansikte och hals, undvik huden runt ögonen. Låt verka 15 minuter. Avlägsna med en fuktig varm kompress. Används ett till två gånger i veckan.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller