search

Lancôme
Effacil Cleansing Lotion

Lancôme Effacil Cleansing Lotion
309 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Lancôme Effacil Cleansing Lotion är en ögonmakeup-remover utan olja som effektivt tar bort alla icke-vattenfasta typer av makeup samtidigt som den kyler och lugnar huden. Denna produkt är testad av ögonläkare och passar även linsbärare. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Lancôme Effacil Cleansing Lotion

Lancôme Effacil Cleansing Lotion är en ögonmakeup-remover utan olja som effektivt tar bort alla icke-vattenfasta typer av makeup samtidigt som den kyler och lugnar huden. Denna produkt är testad av ögonläkare och passar även linsbärare.

Innehåll: 125 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Lancôme Effacil Cleansing Lotion

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller