search

Lancôme
Énergie De Vie The Overnight Recovery Sleeping Mask

Lancôme Énergie De Vie The Overnight Recovery Sleeping Mask
615 kr
Välj variant först

                  Lancôme Énergie De Vie The Overnight Recovery Sleeping Mask
 • 75 ml

615 kr
Tipsa en vän
Lancôme Énergie De Vie The Overnight Recovery Sleeping Mask - boosta huden med fukt! Denna uppfräschande ansiktsmask hjälper till att förbereda huden för optimal vård medan du sover. Din hy känns och ser återfuktad och strålande ut morgon efter morgo… Läs mer här

Lancôme Énergie De Vie The Overnight Recovery Sleeping Mask

Lancôme Énergie De Vie The Overnight Recovery Sleeping Mask - boosta huden med fukt! Denna uppfräschande ansiktsmask hjälper till att förbereda huden för optimal vård medan du sover. Din hy känns och ser återfuktad och strålande ut morgon efter morgon, med en fastare look.

Énergie de Vie är en serie, inspirerad av Asiatiska hudvårdsritualer för att vara den ultimata serien för en fuktrik hud. En serie inspirerad av Asiatiska hudvårdsritualer med lätta texturer och ett balanserat energiflöde till huden.

Flera av de aktiva ingredienserna i serien är potenta Österländsk-inspirerade antioxidanter så som svartvinbärsolja, kiwi, rhodiola crenulata och gentiana lutea-rötter. De innehåller även ingredienser som är idealiska vid hormonella förändringar som sker vid åldersprocessen så som wild yam-extrakt, som även ger en omedelbart daggig glöd till huden. En hudvårdsserie för att ge din hud optimal fukt och en vacker, strålande glöd!

Användning

Använd Lancôme Énergie De Vie The Overnight Recovery Sleeping Mask 2 till 3 gånger i veckan, applicera ett tjockt lager över rengjord hud och låt verka över natten. Skölj av eventuella rester på morgonen.

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Mirakelmask
2017-11-14 av: Anna (ålder: 15-24)
Huden blir så mjuk och fräsch efter en natt med denna på! Riktig fuktbomb. Återställer vilken sliten hud som helst! Perfekt dagen efter.
Rekommenderas till: Alla
5/5Bästa nattkuren
2017-08-27 av: Andrea V (ålder: 25-34)
Jag fortsätter att köpa denna gång på gång. Den är så otroligt fuktgivande och behaglig och ett ypperligt kompliment till serumet i samma serie.
Använder denna 2-3 gånger/vecka. Efter rengöring på kvällen lägger jag ett rikligt lager ca 30 min innan läggdags. På morgonen känns huden spänstig och pigg. Älskar den!
Rekommenderas till: Alla som vill ge sin hud en rejäl fuktkur.
5/5Fuktbomb
2017-07-26 av: Mia
En riktigt fuktbomb som får huden att känns som ny igen. Mjuk hud med lyster
5/5Fuktbomb!
2017-06-24 av: Maria E
Denna nattmask är som att dränka ansiktet i fukt. Underbart!! Den doftar frächt och dagen efter är du "babymjuk". Passar speciellt bra nu på sommaren när man kanske inte behöver lika tunga och arbetande masker utan bara ren fukt.
Rekommenderas till: Måste passa vem som helst.
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.