search

Lancôme
Hypnôse Drama Mascara

Lancôme Hypnôse Drama Mascara - svart
309 kr
Välj variant först

                  Lancôme Hypnôse Drama Mascara - svart
 • Black

309 kr

                  Lancôme Hypnôse Drama Mascara - brun
 • Brown

  Tillfälligt slut
309 kr
Tipsa en vän
Året var 2004 när Lancôme lanserade Hypnôse-mascaran för första gången. Det blev en helt ny mascara-genre som skulle komma att utvecklas till en hel komplett serie över det kommande årtiondet. Hypnôse har under 10 år varit revolutionerande i sitt sät… Läs mer här

Lancôme Hypnôse Drama Mascara

Året var 2004 när Lancôme lanserade Hypnôse-mascaran för första gången. Det blev en helt ny mascara-genre som skulle komma att utvecklas till en hel komplett serie över det kommande årtiondet. Hypnôse har under 10 år varit revolutionerande i sitt sätt att skapa extravagant volym och med oemotståndliga effekter har mascaran böjt, maximerat och förlängt miljoner av fransar världen över och har på så vis varit ett äkta vapen för förförelse. Hypnôse har tillåtit kvinnor att öppet flirta med sina fransar som förför lika oemotståndligt som de är oförglömliga.

Lancôme Hypnôse Drama Mascara är en volym-mascara för dramatiskt fylliga fransar! Den böjda borsten, som är ett resultat av Lancômes avancerade forskning, ger optimal kontakt med varje ögonfrans. Dess strån är mjuka som silke och har en fyrkantig form som ger en jämn fördelning av mascaran. Den fäster omedelbart på fransarna tack vare den silkesmjuka och vaxberikade formulan.

Innehåll: 5 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Lancôme Hypnôse Drama Mascara

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa mascaran!
2017-04-22 av: Amanda (ålder: 15-24)
Har testat samtliga av Lancomes mascaror och är generellt väldigt nöjd med alla deras mascaror! De håller vad de lovar, den är enkel att applicera, klumpar inte, håller hela dagen och ger ett fantastiskt resultat! Den är också väldigt dryg vilket gör att den håller länge och blir därför inte dyr i längden, den torkar inte ut efter några användningar vilket jag upplevt att många mascaror har en tendens att göra! Man får mycket för pengarna helt enkelt! Rekommenderas!
Rekommenderas till: Alla
5/5Bra volym
2017-03-14 av: Johanna
Ger fantastisk volym. Mycket bra borste att använda som ger bra resultat. Den bästa mascaran jag använt hittils.
5/5produktchef
2017-03-14 av: Helena (ålder: 25-34)
Skulle på fest och köpte denna mascara och WOW vilken drama look man får! Satt hela natten också! Riktigt jäkla bra köp! Love it
5/5Den bästa
2016-03-28 av: Jenny J (ålder: 25-34, crystalcocktail.blogspot.com)
I mitt tycke är detta den absolut bästa mascaran som går att köpa. Jag älskar att prova nytt men inget har någonsin slagit denna. Den ger sådan vacker volym, fransarna blir långa och svarta och det ser nästan ut som lösfransar. Helt fantastisk!
Rekommenderas till: De som gillar dramatiska ögonfransar
4/5Böjer fransarna
2018-08-19 av: Petronella S
Denna hypnos varianten behöver du inte fransböjare till om du applicerar den långsamt, och drar upp fransarna med den rundade borsten. Ett måste hos alla Lancome älskare. Lite svag pigmentering.
Rekommenderas till: Alla
4/5Mascaran med stort M!
2017-08-24 av: Rebecca Corinne (ålder: 15-24)
Jag fullkomligt ÄLSKAR den här mascaran från Lancome - den ger superbra volym fort och lämnar ett fantastiskt resultat. Den kladdar inte, och har en väldigt bra form (på borsten). Ett minus är dock det dyra priset. Som student kommer jag inte att kunna köpa den här mascaran på nytt. Men annars, WOW. Man ser ut som en drottning efter att ha applicerat den här mascaran på fransarna!
Rekommenderas till: Alla som har råd!
4/5skärmande stor borste
2017-06-27 av: wrood m (ålder: 25-34)
fin förpackning
monster borste, för stor nästan för flesta ögonstorlekar och franslängder.
ger mycket intense färg
ger mycket volym, lyft och längd
föredrar andra mascaror från lancome
Rekommenderas till: de som är intresserade
3/5Sådär
2019-04-23 av: Rebecca O
Jag provade denna efter att ha använt lancomes volume-a-porter som jag älskade men måste säga att jag är lite besviken då jag gick efter recensioner. Har en tendens att bli lite klumpig på fransarna, tar en stund innan man lär sig rätta snitsen och smular lite under ögonen.
3/5Snyggt resultat, men håller dåligt.
2019-03-12 av: Karin
Jättebra borste och ger tjocka, böjda, fina fransar. Ett riktigt kanonresultat till att börja med, men tyvärr lossnar mascaran och smular efter ett antal timmar.