search

Lancôme
Hypnôse Volume-ā-Porter Mascara

Lancôme Hypnôse Volume-ā-Porter Mascara
309 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Året var 2004 när Lancôme lanserade Hypnôse-mascaran för första gången. Det blev en helt ny mascara-genre som skulle komma att utvecklas till en hel komplett serie över det kommande årtiondet. Hypnôse har under 10 år varit revolutionerande i sitt sät… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Lancôme Hypnôse Volume-ā-Porter Mascara

Året var 2004 när Lancôme lanserade Hypnôse-mascaran för första gången. Det blev en helt ny mascara-genre som skulle komma att utvecklas till en hel komplett serie över det kommande årtiondet. Hypnôse har under 10 år varit revolutionerande i sitt sätt att skapa extravagant volym och med oemotståndliga effekter har mascaran böjt, maximerat och förlängt miljoner av fransar världen över och har på så vis varit ett äkta vapen för förförelse. Hypnôse har tillåtit kvinnor att öppet flirta med sina fransar som förför lika oemotståndligt som de är oförglömliga.

Lancôme Hypnôse Volume-ā-Porter Mascara - för att framhäva dina ögon till det yttersta har Lancôme tagit fram denna fjäderlätta, maximala volym-mascara som skapar den franska blicken, en blick att bli förhäxad av!

I den metallic-lackerade förpackningen ligger den första gummiborsten skapad i Hypnôse-familjen som tillsammans med en vårdande rosenoljeformula med mer latex och mindre vax skapar både kashmirmjuka fransar, ger maximal volym, precision och separation - som alla letar efter. Hypnôse Volume-ā-Porter är lätt att applicera och ger en jämn, generös applicering.

  • Färg: Svart.
Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Lancôme Hypnôse Volume-ā-Porter Mascara

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa mascaran!
2019-04-23 av: Rebecca O
Denna mascaran separerar fransarna, bygger upp volym och smular inte alls! Bästa mascaran jag använt hittills!
Rekommenderas till: Alla
5/5Bästa mascaran
2019-01-16 av: Emma S
Denna mascara uppfyller alla krav! Den separerar, bygger volym och längd och dessutom håller den hela dagen. Helt enkelt en supermascara som jag har använt sen den lanserades
Rekommenderas till: Alla
5/5Fantastiska fransar
2018-10-25 av: Erica S (ålder: 25-34)
Fantastisk mascara som ger fylliga fransar. Älskar alla mascaror från lancome
Rekommenderas till: Alla
5/5Mitt självklara val
2018-10-14 av: Kristina L (ålder: 15-24)
Jag tycker att lancomes hypnosemascara slår allt, har tidigare testat bla toofaced better than sex mascara som varit väldigt populär men tycker att denna slår även den. Jag upplever att lancomer mascara både förlänger och ger mina fransar ett lyft samtidigt som den inte klumpar sig. Har till och med haft folk som frågat om det är mina naturliga fransar eller om jag gått och gjort dem, har dock ganska långa fransar naturligt. Rekommenderar verkligen denna mascara!
5/5Förlänger och böjer bra
2018-07-25 av: Helen s (ålder: 55-64)
Är så glad att jag testade denna mascara vid mitt förra köp för nu har jag äntligen hittat min favorit som jag ska beställa igen. Denna mascaran förlänger och böjar mina fransar som ingen annan mascara gjort. Äntligen!
Rekommenderas till: Alla.
5/5jäää jäää
2017-06-27 av: wrood m (ålder: 25-34)
ännu en lancome masscara.
så bra kombination mellan mörka färgen, volym, lyft och längd. vad mer önskar man i en masscara

köper om o om igen
Rekommenderas till: alla
5/5Favvo
2017-03-14 av: Rica
Framhäver ögonen så fint! Använder denna när jag sotar ögonen
5/5En av de bästa mascarorna jag testat
2017-03-14 av: Emelie (ålder: 25-34)
Återvänder ALLTID till denna! Den ger volym och borsten är enkel att använda.
5/5bra att man kan variera volym!
2017-03-14 av: Maria (ålder: 15-24)
Jag har naturligt ganska långa ögonfransar, så älskar att kunna bygga på volymen! Kör på några extra drag på helgen :) Grymt också att den inte smular under ögonen!!
5/5Bästa mascaran
2017-03-14 av: Sanna
Lätt att applicera, sitter hela dagen och smular aldrig. Absolut den bästa mascaran!
4/5Woop!
2019-06-05 av: Josefin G (ålder: 15-24)
Superfin mascara. Ger volym, längd och smular inte under ögonen. Känns lyxig, men vet inte om jag kommer köpa igen. Mascaror håller ju ändå ca 2-3 månader och finns billigare alternativ.
Rekommenderas till: Alla.
4/5Separation
2019-04-01 av: Elina R (ålder: 25-34)
Väldigt bra på att separera fransarna och få mascaran jämt fördelad dock lite sämre på att ge volym. Gummi borsten gör att mascaran inte klumpar sig o blir för mycket på borsten.
Rekommenderas till: Separerade fransar