search

Lancôme
La Nuit Trésor á la Folie EdP

Lancôme La Nuit Trésor A La Folie EdP
Lancôme La Nuit Trésor A La Folie EdPLancôme La Nuit Trésor A La Folie EdP
Från:
505 kr
Välj variant först

                  Lancôme La Nuit Trésor A La Folie EdP
 • 30 ml

505 kr

                  Lancôme La Nuit Trésor A La Folie EdP
 • 50 ml

795 kr
Tipsa en vän
Trésor á la Folie EdP är en det femte tillskottet till Trésor-familjen och riktigt glöder av sensualitet. En passionerad, florientalisk doft med pulserande inslag av trä - som två hjärtan i brand. Ett sensuellt elixir med en lockande touch av vanilj.… Läs mer här

Lancôme La Nuit Trésor á la Folie EdP

Trésor á la Folie EdP är en det femte tillskottet till Trésor-familjen och riktigt glöder av sensualitet. En passionerad, florientalisk doft med pulserande inslag av trä - som två hjärtan i brand. Ett sensuellt elixir med en lockande touch av vanilj. La Nuit Trésor ā la Folie strålar som en gnistrande röd diamant - ett frestande kärlekselixir i bourbonvanilj på en bädd av glödande trä, bärnsten och sammetslen mysk.

I hjärtat av La Nuit Trésor ā la Folie hittar vi den nya rosen Rose Fougueuse. Kärleken har många sidor. Kan man kalla känslan av förälskelse för djup? Passionerad? Galen? Varje ny tolkning av Trésor hyllar en sida av kärleken. Ge dig hän åt förälskelsen med La Nuit Trésor ā la Folie från Lancôme.

 • Lanserad: 2018
Toppnoter

Rosépeppar, bergamot, päron & röda vinbär

Hjärtnoter

Ros, jasmin, pion & viol

Basnoter

Bourbonvanilj, benzoin, tonkaböna, patchouli, tränoter, ambroxan & muskot

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Lancôme La Nuit Trésor á la Folie EdP

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Kan inte få nog!
2019-06-05 av: Josefin G (ålder: 15-24)
Lancôme har verkligen bland de bästa dofterna. Denna är kvinnlig, elegant och rund.
Rekommenderas till: Alla borde prova!
5/5Testat i butik!
2018-03-05 av: Camilla H
Jag testade denna i butik och den doftar verkligen helt magiskt. Den är djup, söt och väl balanserad. Den är fängslande och verkligen förförande. Alla borde prova den! :)
4/5Godaste parfymen
2019-06-08 av: Ida T (ålder: 25-34)
Riktigt god doft!!!! Riktigt sexig och mystiskt doft som sitter länge på kroppen. Började med att en bekant hade på sig denna, fick låna ett sprut och jag vart fast!!!!
Rekommenderas till: Alla tjejer som gillar kryddiga/ sexiga dofter