Magicstripes
Lifting Collagen Mask

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant :
Beskrivning

Magicstripes Lifting Collagen Mask är en unik ansiktsmask för en spänstigare och mer definierad hud på den nedre delen av ansiktet. Denna innovativa, upplyftande kollagenmask är berikad med kraftfulla aktiva ingredienser och hjälper bl.a till att reducerar svullnad, synbarheten av dubbelhaka samt ger en spänstigare känsla.

Denna mask hjälper till att ge definition till ansiktets konturer samtidigt som den ger näring och återfuktar. Lifting Collagen Mask har en effektiv cocktail av kollagen, koffein, vitamin C och E, makadamianötolja samt vatten som hjälper till att stärka huden på den nedre delen av ansiktet, dvs nedre kindområdet, käke och haka.

  • Lyfter, ger spänst & definition till den nedre delen av ansiktet.

  • Reducerar synbarheten av svullnad samt har en kylande effekt.

  • Återfuktar & ger näring.

Innehåll: 5 st

Artikelnummer: 65275
Användning

Rengör ansiktet noggrant och torka varsamt. Tag ut masken och avlägsna den vita filmen. Sträck ut masken och dra öppningarna övre öronen så att masken sitter tight och täcker din hud. Låt verka i 40-60 minuter och avlägsna sedan masken. Använd 3-4 gånger i veckan eller så ofta som du behöver.

Upptäck mer som Lifting Collagen Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.