0

Maria Nila

Maria Nila erbjuder ett brett utbud av exklusiv färgbevarande hårvård och styling. I deras svenska produktionsanläggning utvecklas och framställs varje enskild produkt i Maria Nilas sortiment. Noggrant och passionerat väljer deras utvecklare och kemister ingredienser som därefter förädlas till en färdig produkt.

Genom att driva och ha kontroll över hela processen, från idé till produkt, kan Maria Nila garantera sunda arbetsvillkor och hög kvalitet på ingredienser och förpackningar. Det är Maria Nilas nyckel till framgång. Oavsett vilken hårtyp du har eller vilket resultat du eftersträvar finns en produkt som passar dig.

Maria Nilas populära hårvårdsprodukter har tagit folket med storm. En av favoriterna, Maria Nila Colour Care Colour Refresh, 0,20 Pearl Silver, är ett måste för dig som är blond eller gråhårig! En vårdande inpackning med violetta pigment som hjälper till att reducera oönskade gula toner i håret, men den är även idealisk för dig som är ljushårig och önskar få en grå nyans i håret genom att blanda med Maria Nila Colour Refresh, 2.00 Black, läs mer om hur du gör i länken nedan. Maria Nila är kända för vårdande hårvård som gör ditt hår välmående och mjukt men också för sina goda och milda dofter.

I eleven Beauty Magazine
  66 produkter
  Maria Nila Creator Fix
  Quick Dry Matte Wax
  Från: 89 kr
  Maria Nila Creator Extreme
  Strong Fibrous Moulding Wax
  Från: 89 kr
  Maria Nila Creator Clay
  Matte Moulding Clay
  Från: 89 kr
  Maria Nila Creator Mud Wax
  Fibrous Mud Wax
  Från: 89 kr
  Maria Nila Creator Define Styling Paste
  Defining Styling Paste
  Från: 89 kr
  Maria Nila Creator Original
  Fibrous Moulding Wax
  Från: 89 kr
  12
  • Fri frakt & ingen fakturaavgift
  • Fri expressfrakt över 499 kr
  • Butik i Stockholm, Uppsala & Örebro
  • Auktoriserad återförsäljare
  • Gravera din produkt nu
  • Snabba leveranser