search

Maria Nila
Care Structure Repair Colour Guard Shampoo

350 ml
Från:
129 kr
Välj variant först

                  350 ml
 • 100 ml

129 kr

                  350 ml
 • 350 ml

239 kr

                  Maria Nila Palett Structure Repair Colour Guard Shampoo 1000 ml
 • 1000 ml

569 kr
Tipsa en vän
Ett härligt sulfat- och parabenfritt schampo för dig med skadat, torrt eller kemiskt behandlat hår som behöver hjälp med att återfukta samt stärka hårets struktur! Detta schampo innehåller vårdande algextrakt som hjälper ditt hår att återfå sin natur… Läs mer här

Maria Nila Care Structure Repair Colour Guard Shampoo

Ett härligt sulfat- och parabenfritt schampo för dig med skadat, torrt eller kemiskt behandlat hår som behöver hjälp med att återfukta samt stärka hårets struktur! Detta schampo innehåller vårdande algextrakt som hjälper ditt hår att återfå sin naturliga styrka, mjukhet och glans.

Tack vare dess Colour Guard Complex så hjälper Maria Nila Palett Structure Repair Colour Guard Shampoo till att minska färgförlusten som kan uppstå vid tvätt och styling med värmeverktyg.

Född ur passion för fantastisk vård för färgat hår så har Maria Nila producerat en helt magnifik palett av produkter som gör det enkelt och smidigt för dig att vara sann mot just din hårtyp och ge håret vården det behöver för att behålla sin fantastiska färg.

 • För skadat, torrt & kemiskt behandlat hår
 • Fri från sulfater & parabener.
 • Skyddar håret mot UV-strålning & fria radikaler.
 • Innehåller algextrakt & Colour Gard Complex.
 • 100% veganska ingredienser.

Användning:

Massera schampot i vått hår ordentligt, skölj sedan noggrant. Följ gärna upp med Maria Nila Palett Structure Repair Colour Guard Conditioner.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Maria Nila Care Structure Repair Colour Guard Shampoo

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Supernöjd!
2018-09-21 av: Linda Caroline N (ålder: 35-44)
Supernöjd med detta shampo, hade väldigt torrt och skadat/slitet hår innan men efter att jag börjat använda detta så har mitt hår fått tillbaka sin forna glans och lyster!
Rekommenderas varmt, håret blir dessutom mjukt och känns väldigt fräscht!
Rekommenderas till: Skadat och eller färgat hår.
5/5Nöjd
2018-09-11 av: Susan S
Håret blir mjuk & len och upplevs mindre sliten . Använder både shampo och balsam
Rekommenderas till: Skadat, färgat hår
5/5Köp
2018-02-12 av: Isabel
Det blir rent utan att slita. Kommer inte ångra dig. Även bra erbjudandeprismässigt med 1L schampoo och 1L balsam. Lyx
5/5Bra schampo för torrt hår och luktar gott
2017-11-26 av: Alice
Lätt att arbeta in i håret. Löddrar mycket. Känns milt mot håret och hårbotten. Tillsammans med balsam i samma serie blir mitt torra hår mjukt och glansigt. Plus för att håret luktar väldigt gott och fräscht utan att det blir för stark doft. Har vänner med mer normalt hår som tyckte samma produkter funkade super även för dem, de fick ännu mer glans än mig utan att håret blev fett.
Rekommenderas till: Personer med torrt och/eller slitet hår
5/5Mycket bra
2017-08-29 av: Nadia K (ålder: 25-34)
Tycker denna gör håret mjukt och härligt, softar väldigt gott, dock kan doften vara lite överväldigande enligt mig om man är känslig. Har färgat hår och tycker denna vårdar det bra. Gillar Maria Nila, framför allt för att det gör veganvänliga, sulfat och parabenfria produkter.
Rekommenderas till: Alla som har färgat, slitet hår som behöver extra kärlek.
5/5Älskar det
2017-06-22 av: Anna
Ett magiskt schampo för mitt tråkiga, torra och skadade hår. Luktar hur gott som helst och ett otroligt stort plus att det är cruelty free!
5/5Mycket nöjd
2017-04-30 av: Malin (ålder: 35-44)
Jag är mycket nöjd med det här schampot och förvånad att jag är nöjd. Jag testar några nya schampo och balsam per år, men har hela tiden gått tillbaka till samma schampo jag haft det senaste tio åren. Det här däremot kommer jag köpa igen. Jag har tunna/fina hårstrån, men många, så med rätt produkter kan jag få mycket volym, men med fel så tynger de ner håret. Samtidigt har jag torrt hår. Så produkter för torrt hår kan tynga ner för mycket medan volymschampon inte ger tillräckligt med fukt. Det här är precis lagom. Jag känner att jag behöver en leave-in ( använder från ett annat märke) ibland för att inte håret ska bli torrt så kommer testa Maria Nilas Soft serie för att se om den kanske passar mitt hår ännu bättre.
Rekommenderas till: Torrt hår
5/5Bästa shampoo!
2013-04-11 av: Johanna A
Luktar jättejättegott och löddrar jättemycket till skillnad från andra sulfat- och parabenfria shampoo! Mycket nöjd och har funnit en ny favorit!
3/5Bra shampoo
2017-07-26 av: Mia
Ett bra shampoo för de som inte har supertjockt hår. Luktar gott och är inte så uttorkande
2/5Inte wow-effekt
2017-07-09 av: Elin (ålder: 25-34)
Luktar jättegott, men känner inte att mitt hår blir rent av det. Tycker också att det är väldigt odrygt, krävs mycket produkt även om jag bara använder den i hårbottnen. Synd, då jag älskar balsamet och inpackningen i samma serie.
Rekommenderas till: Nån som gillar piggelin-doften