search

Maria Nila
Care True Soft Colour Guard Big Duo

Maria Nila Care True Soft Colour Guard Big Duo
Tipsa en vän
En ljuvlig duo för torrt hår! Ett schampo och ett balsam från Maria Nila i stor storlek som hjälper till att vårda och mjukgöra torrt hår. Läs mer här

Maria Nila Care True Soft Colour Guard Big Duo

En ljuvlig duo för torrt hår! Ett schampo och ett balsam från Maria Nila i stor storlek som hjälper till att vårda och mjukgöra torrt hår.

Denna duo innehåller:
1 x Maria Nila Care True Soft Colour Guard Shampoo - 1000 ml
1 x Maria Nila Care True Soft Colour Guard Conditioner - 1000 ml
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Maria Nila Care True Soft Colour Guard Big Duo

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa
2017-07-31 av: E (ålder: 25-34)
Alltså den här serien har kanske räddat mitt blekta hår. Brukade tro att mitt hår blev mjukt med 'vanliga' produkter från mataffären, men nu har jag förstått hur bra det kan bli! Mjukt hår som luktar magiskt, inga tovor och luftig känsla. ÄLSKAR!
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Imponerad!
2018-08-29 av: C (ålder: 25-34)
Efter att ha kämpat med mitt självfallshår som inte varit sig likt pga metaller i vattnet (egen brunn) och färgningar kombinerat med värmebehandlingar, så bestämde jag mig för att hitta något naturligt utan massa skräptillsatser - och wow! Mitt hår blir så fint, mjukt, lätt att reda ut, återfått sin glans och hårbotten känns lika ren som efter detox-shampo och håller sig fräscht i 3 dagar (efter att behövt tvätta varannan dag). Jag är imponerad! :) luktar underbart! Väl värd att testa!
Rekommenderas till: Alla med torrt hår som vill ha mer naturlig hårvård
5/5Ultimat duo!
2018-06-26 av: Denice (ålder: 15-24)
Efter att ha hört så mycket gott om Maria Niklas schampo och balsam (oavsett serie), så slog jag till slut till! Beställde dessa i True Soft-serien och nu nästan ett år senare så är jag fortfarande lika nöjd som jag var vid första användning. Bara efter schamponeringen så känns det som att jag applicerat mask och balsam, så mjukt och följsamt!
5/5Favorit
2018-03-01 av: Susanna (ålder: 25-34)
Har använt True soft-serien från Maria Nila i 4 år nu och är jättenöjd. Har testat annat ibland men återkommer alltid till dessa! Jag har torrt hår efter olika hemmafärgningar men med detta känns det mjukare och ser glansigt ut.
Rekommenderas till: Någon med torrt hår
5/5Favorit
2018-02-23 av: Sara S
Min stora favorit hos Maria Nila. De gör håret så mjukt!
5/5Återkommande favorit
2017-09-16 av: Amanda (ålder: 25-34)
Ett shampoo och balsam som jag inte kan leva utan. Två pump av varje räcker för varje tvätt. Jag har aldrig haft så dryga och bra hårprodukter. Helt klart värt varenda krona!
Rekommenderas till: ALLA
5/5Favorit
2017-08-17 av: Alexandra
Mitt favorit schampo och balsam, älskar doften och resultatet efter tvätt :)
5/5Superbra
2017-06-22 av: Anna
Har testat denna serien från Maria Nila samt repair och den för färgat hår. Gillar alla tre otroligt mycket. True Soft är bra om man behöver tillföra håret lite extra fukt. Inte riktigt lika vårdande som repair (repair är dock superbra om du har mycket skadat och torrt hår) men tillräckligt vårdande om du inte har ett alldeles för torrt och skadat hår
5/5Grymt!
2017-05-25 av: Therese J (ålder: 15-24)
Luktar fantastiskt och håret blir silkeslent! Förstörde mitt hår pågrund av färgniningar och blekningar men denna jag blivit räddningen för mitt torra, frissiga hår.

Loooooove IT!
Rekommenderas till: Till alla hår som behöver kärlek och vårdande egenskaper!
4/5Gör det dem lovar!
2018-04-03 av: Rebecca N (ålder: 25-34)
Jag har använt dessa två produkter nu i 6 månader och är supernöjd! Jag färgar och tonar mitt hår mellan varven vilket gör att håret lätt kan se glanslöst och torrt ut. Den största skillnaden jag har märkt är att håret verkligen får ett nytt liv! Lent, glansigt, följsamt... Ja mjukt helt enkelt! Håret håller sig rent och glansigt länge (tvättar håret två ggr i veckan) utan att se flottigt ut. ENDA minuset är att håret nästan kan bli för mjukt och lent. Lätt statiskt. Ger ingen volym och kan uppfattas som platt. Jag har rakt hår med lätt självfall så det funkar på mig men skulle inte rekommendera dig med lockar.

Doftar fräscht och kommer att köpa igen!
Rekommenderas till: Dig med rakt och torrt hår!
4/5Mjukgörande och fint
2018-01-27 av: Moa K
Så bra och gör håret sjukt mjukt. Verkligen en favorit duo.