search

Maria Nila
Head & Hair Heal Trio

Maria Nila Head & Hair Heal Trio
Tipsa en vän
En hårtrio bestående av schampo, balsam och inpackning. Produkterna ingår i den otroligt vårdande serien Head & Heal som hjälper till att förebygga mjäll och andra problem med hårbotten. Produkterna arbetar antiinflammatoriskt och stimulerar hårs… Läs mer här

Maria Nila Head & Hair Heal Trio

En hårtrio bestående av schampo, balsam och inpackning. Produkterna ingår i den otroligt vårdande serien Head & Heal som hjälper till att förebygga mjäll och andra problem med hårbotten. Produkterna arbetar antiinflammatoriskt och stimulerar hårsäckarna genom Vitamin E, Apigenin och aminosyror, vilket kan ge ökad hårproduktion. De innehåller också Oleanolic Acid som verkar förebyggande på håravfall.

Detta set innehåller:
1 x Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo - 350 ml
1 x Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner - 300 ml
1 x Maria Nila Head & Hair Heal Masque
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Maria Nila Head & Hair Heal Trio

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5En räddare i nöden!
2019-02-12 av: Amanda B (ålder: 25-34)
I somras började mina hårbottensproblem. Den blev torr och det kliade något extremt, vilket ledde till att hårbotten blev fläckvis röd och svidande.
Så jag hittade Heal-serien från Maria Nila och köpte den och följde alla råd jag hittade om produkten.
Nu 6 månader senare är mina problem under kontroll! Efter bara ett par tvättar märktes stor skillnad, det kliade inte och den var inte lika irriterad och röd!
Det gäller dock att schamponera håret två gånger, första omgången för att tvätta ur orenheter i hår och hårbotten och det bildas inte mycket skum och andra gången bildas det däremot ett härligt skum som man masserar in i hår och hårbotten. Produkterna är dryga och man behöver inte ta mycket alls, mina har räckt i 6 månader. Priset är överenskomligt med tanke på att det är så pass drygt och räcker länge!
Rekommenderas till: Personer som har känslig hårbotten och har hårbottensproblem av olika slag.
5/5Bäst
2018-11-16 av: Johanna
Supernöjd med detta set! Funkar perfekt om man har känslig hårbotten och håret upplevs tjock och friskt!
Rekommenderas till: Personer mer känslig/torr hårbotten
5/5Håret blir så mjuk och lent
2017-10-06 av: Amanda J
Älskar denna kombon! Mitt hår har aldrig varit finare, får så mycket komplimanger sen jag började med detta. Så lent och mjuk, gör att håret blir lätt att jobba med. Mitt hår blir inte frissigt längre. Förut tvättade jag håret varje dag, nu räcker det med 1-2 gånger i veckan. Det håller sig fint och fräscht.
Rekommenderas till: Alla