search

Mario Badescu
Hyaluronic Eye Cream

Mario Badescu, Hyaluronic Eye Cream
189 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Hyaluronsyra (Hyaluronic Acid) hjälper till att bevara hudens naturliga fukt utan att använda tunga, kladdiga oljor. Absorberande medium-tjock creme för dag eller natt. Baserad på Aloe Vera vilket gör den lämplig för de flesta hudtyper, även känsliga… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Mario Badescu Hyaluronic Eye Cream

Hyaluronsyra (Hyaluronic Acid) hjälper till att bevara hudens naturliga fukt utan att använda tunga, kladdiga oljor. Absorberande medium-tjock creme för dag eller natt. Baserad på Aloe Vera vilket gör den lämplig för de flesta hudtyper, även känsliga.

  • För alla hudtyper.

Innehåll: 14 ml

Användning

Varsamt applicera en liten mängd runt ögonen genom att försiktigt klappa in produkten med fingertopparna - dag eller natt.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Mario Badescu Hyaluronic Eye Cream

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Upplevde mina förväntingar
2019-05-08 av: Kristel E
Letade efter en återfuktande kräm för ögon-området, och denna produkten levde upp till det. Håller fuktet i upp till 12 timmar!
Dock har jag inte märkt någon skillnad när det kommer till påsar under ögonen, tror ej en produkt kan fixa det eftersom det ofta beror på stress/oregelbunden sömn.
Är ännu för ung för att få rynkor, så kan inte kommentera något om det hjälpt att förebygga rynkor.
Rekommenderas till: Alla som letar efter en effektiv och dryg ögonkräm!
5/5Fantastisk för oss över 40
2018-09-21 av: Helena A
Den håller vad den lovar, utan tvekan. Lätt och går snabbt in i huden. Jag gillar att testa olika märken, speciellt nu när det konstant kommer nya djurvänliga alternativ. Men denna är en jag kommer att återgå till om och om igen så länge den finns och gör underverk på mina "fina" linjer runt ögonen. Rekommenderas varmt!
Rekommenderas till: Vid lättare ålderstecken och känslig hud.
5/5Bäst
2018-04-06 av: Unni L
En absolut underbar ögonkräm! Väldigt dryg som alla mario produkter! Köp!
Rekommenderas till: Alla
5/5Favorit
2017-07-14 av: Sara A (ålder: 15-24)
Jättebra! Lite pricey men det är den värd.
Rekommenderas till: Alla
5/5Underbar
2013-02-12 av: Jenny E (ålder: 25-34, www.jennyirenee.blogspot.fi)
Denna ögoncréme är lättabsorberande, doftar gott och är väldigt dryg. Jag brukar använda den både morgon och kväll och hyn runt ögonen känns alltid fräsch och väldigt återfuktad. Krämen förebygger också rynkor, vilket är ett plus och än sålänge kan jag inte se några sådana på mig. Det känns som att jag har hittat rätt ögoncréme för mig just nu, kommer nog att använda denna en lång tid framöver. Väldigt prisvärd är den också.
Rekommenderas till: Alla som vill ha en bra och skonsam ögoncréme som inte kostar en månadslön
5/5Härlig ögoncremé
2012-04-06 av: Lina P (ålder: 25-34)
Underbar!
Rekommenderas till: Alla
4/5Otroligt prisvärd!
2018-10-18 av: Jenny (ålder: 35-44)
Inte den bästa ögonkräm jag provat i livet men till det priset är den oerhört bra. Perfekt när man börjar vilja ha lite fetare ögonkrämer emellanåt och inte bara "lift&firm". När man vill ha något som vårdar alltså. Vill du inte lägga pengar på en jättedyra ögonkräm som vårdar och ger fukt så är den här ett av de bästa alternativen. Prova! Hyaluronsyra är inte bara för äldre, dvs över 40 som jag. Det ger massa fukt.
Rekommenderas till: Den som vill ha en otroligt prisvärd ögonkräm som ger massa fukt!