search

Mavala
Double-Lash

Mavala Double Lash
179 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Det här är en närande behandling med naturliga ingredienser som förstärker, förlänger och ger tätare fransar. Stimulerar till snabbare tillväxt och skyddar dem. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Mavala Double-Lash

Det här är en närande behandling med naturliga ingredienser som förstärker, förlänger och ger tätare fransar. Stimulerar till snabbare tillväxt och skyddar dem.

Innehåll: 10 ml

Användning

Ta bort all make-up runt ögon. Applicera på ögonfransarna på kvällen och låt verkan hela natten.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Mavala Double-Lash

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Ögonfransförstärkare
2010-12-22 av: Rebella
Den här produkten håller verkligen vad den lovar!
En riktigt bra ögonfransförstärkare!
Rekommenderas till: Alla!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bästa ögonfrans och bryn serum
12 dagar sedan av: Ulla A
Så bra.Provat olika .Den här utan tvekan bäst.Ögonfransarna blir längre och tjockare
Rekommenderas till: Alla
5/5Inte alls överskattad
2018-01-24 av: Sara A
Jag ska vara ärlig, jag har inte märkt någon skillnad på mina ögonbryn. Ögonfransarna däremot, har blivit längre! Jag tycker om att ha på mig denna vardags, mycket behagligare än att använda mascara.
Rekommenderas till: Alla som vill ha längre ögonfransar
5/5Gör skillnad!
2017-05-02 av: MarGo
Jag har använt denna för en vecka nu och måste säga att jag har redan märkt en skillnad! Mina fransar "sitter" bättre (faller inte så mycket vid sminkborttagning) och lite längre. Mina ögonbryn är lite fylligare med! Superbra pris för en liten mirakel i flaskan. Rekommenderar varmt till alla!
Rekommenderas till: Alla!
5/5Wow!
2016-08-15 av: Alexandra
Bra pris för en mycket bra ögonfransförstärkare. Provade att även använda på ögonbryn och fungerade fint då med. Jag märkte stor skillnad efter ca 3 veckor, 1 månad och mina ögonfransar har blivit längre och man ser små nya ögonfransar som börjat växa. Underbar produkt! Var bara försiktig med att inte få in i ögat då det kan svida till.
Rekommenderas till: Alla som vill få fylligare och längre ögonfransar
5/5Fungerar faktiskt
2015-04-28 av: Ewa (ålder: 45-54)
Efter 2-3 veckor upplever jag att mina fransar har blivit fylligare och kanske en aning längre. Ingen wow-effekt än, men klart över förväntan.
5/5Gillar!
2014-10-21 av: Elin H (ålder: 15-24)
Använt den här ögonfransförstärkare nu i snart 1 1/2 vecka och ser redan skillnad. Fransarna känns och ser fylligare ut, vet inte om de har växt något speciellt men ser att det kommer små nya frans strån. Har även använt den på en del av ena ögonbrynet där det var en kal fläck så det börjar komma små hårstrån där sakta men säkert.
Behöver inte böja ögonfransarna lika hår/mycket som innan. Det räcker med ett lätt tryck med ögonfransböjaren och på med mascara så är det klart.
Jag använder produkten både morgon och kväll. Om du använder produkten innan du tar på mascara så tänk på att separera ögonfransarna innan, annars blir det lätt att de "klumpar" ihop sig.
Rekommenderas till: Alla som vill ha fylligare ögonfransar
4/5Nja, än så länge
2018-09-25 av: Evelina L (ålder: 25-34)
Än så länge märker jag inte att ögonfransarna blivit längre men de känns däremot kraftigare!
4/5Prisvärd
2018-06-10 av: Jeanette A
Har köpt denna produkt ett par gånger , bra pris . Fransarna blir inte så torra som de kan bli av mascara och de blir något längre . Ingen wow effekt men den håller vad den lovar.
Rekommenderas till: Alla som är rädda om sina fransar
4/5Bra produkt!
2018-05-10 av: Alex H
Man ser resultat om 2-3 veckor. Fransar blir starkare och något fylligare. Resultatet är ganska subtilt men märkbart. Jag rekommenderar denna produkt.
4/5Verkar toppen
2016-06-03 av: Alexandra
Jag har använt denna i lite över 2 veckor, under dagen och över natten. Jag upplever att jag fått lite längre och något fylligare fransar. Ingen extrem skillnad men hittils verkar den fungera!
4/5Prisvärde och bra köp
2013-06-18 av: P E
I have allergies and I have never had a problem with this. It keeps my eyelashes healthy and long. It's a must have base for any mascara I use...I use it everyday!
Rekommenderas till: Alla!
2/5Inget resultat.
2017-06-21 av: Milla
Detta verkade ha fått bra recensioner och är hyfsat billigt men jag märkte inget resultat på mina fransar eller bryn.
2/5Okej produkt
2017-04-18 av: K J (ålder: 25-34)
Tycker att produkten är bra på grund av borsten som når alla fransar och brynstrån och använder den efter att jag färgar fransarna och bryna. Vad gäller längd skillnad efter användning kan jag inte svara på. Tycker att den mer underhåller okej fransar.
Rekommenderas till: Den som är detaljorienterad och vill "balsamera" sina fransar och bryn
1/5Näe
2011-05-05 av: Malin (ålder: 35-44, www.sublimt.se)
Den här funkade inte alls för mig... Möjligen blev mina fransar lite starkare, men inte blev resultatet som med dyrare märken fransnäring.:(
Rekommenderas till: ingen