search

Mavala
Eye Make-up Remover Lotion

Mavala Eye Make-up Remover Lotion
79 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Ögats kontur är den mest sårbara delen av ansiktet och för att undvika irritation måste de skyddas och återfuktas. Mavala Make-up Remover är en mild, kladdfri formula, särskilt effektiv för att försiktigt avlägsna icke-vattenfast ögonmakeup. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Mavala Eye Make-up Remover Lotion

Ögats kontur är den mest sårbara delen av ansiktet och för att undvika irritation måste de skyddas och återfuktas. Mavala Make-up Remover är en mild, kladdfri formula, särskilt effektiv för att försiktigt avlägsna icke-vattenfast ögonmakeup.

Innehåll: 50 ml

Användning

Fukta en bomullspad med lotionen. Håll kvar några sekunder. Torka sedan av i ett enda drag från inre ögonvrån och utåt utan att gnugga.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Mavala Eye Make-up Remover Lotion

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller