search

Max Factor
False Lash Effect Mascara

Max Factor False Lash Effect Mascara
Från:
165 kr175 kr
Välj variant först

                  Black
 • Svart

169 kr

                  Brown
 • Svart/Brun

169 kr

                  Blue
 • Djupblå

  Tillfälligt slut
165 kr
175 kr
Tipsa en vän
Max Factor introducerar en helt ny mascara, genom ett enda borstsvep får du fransar som du bara kunnat drömma om! Läs mer här

Max Factor False Lash Effect Mascara

Max Factor introducerar en helt ny mascara, genom ett enda borstsvep får du fransar som du bara kunnat drömma om!

Detta är Max Factors största borste någonsin! Den kommer förvandla och göra dina fransar fylligare än du någonsin kunnat tro att dina naturliga fransar kunde bli. Ett enda borstsvep med Max Factor False Lash Effect Mascara avger rikligt med mascara runt HELA fransen och Mouldtrusion-borststrån SVEPER mascaran runt franstopparna & separerar fransarna.

Avger mer, lyfter mer & separerar mer!

Innehåll: 13.1 ml

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Max Factor False Lash Effect Mascara

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Favorit mascara
2019-06-13 av: Funda (ålder: 25-34)
Min absolut favorit mascara! Får långa och böjda fransar. 1-2 lager för daglig smink, kan byggas på med fler lager för att se välsminkad ut.
Rekommenderas till: Alla
5/5Min bästa vän
2018-12-10 av: Sandra
Jag kan inte påstå att jag använder mascara dagligen, men när jag väl gör det är detta min absoluta favorit. Det går att ha både ett tunnare lager som känns mer naturligt samt en mer välsminkade look, den fungerar för båda delar. Älskar borsten, jag brukar spara mina gamla för att när det behövs reda ut fransar som fastnat ihop när man har en dålig fransdag eller för att hjälpa att ?böja? (eller höja) fransarna utan ögonfransböjare, vilket jag aldrig använder längre. Jag tycker resultatet blir bättre av att låta mascaran torka i ett lägge som öppnar upp mina ögon då mina fransar annars är väldigt ?tunga? över ögonen.
Rekommenderas till: Alla
5/5Favorit!
2018-07-07 av: Emma (ålder: 25-34)
Har testat många olika mascaror, men återvänder alltid till den här. Den gör verkligen skäl för sitt namn, då fransarna verkligen blir sådär "lösögon-fransiga", vilket jag gillar. Håller hela dagen och är enkel att tvätta bort.
Rekommenderas till: För dig som vill ha långa fransar med mycket volym.
5/5Favorit!
2018-05-16 av: Lena-Maria Alexandra B
Min absoluta favoritmaskara! Ger bra fransar, sitter bra hela dagen, smular inte och är enkel att tvätta bort! Bäst!
Rekommenderas till: Alla
5/5Ingenting att klaga på
2017-11-08 av: Sandra (ålder: 25-34)
Min absoluta favoritmascara som jag ständigt återvänder till, bra borste som gör det enkelt att applicera, perfekt mascara både för vardag (då man kanske mest vill ha lite färg på fransarna och ett mer naturligt resultat) och fest (då man kanske vill ha ett mer dramatiskt resultat).
5/5Bäst!
2017-10-21 av: Sofia G (ålder: 25-34)
Bästa mascaran jag provat! Superlånga o separerade fransar redan första gången man använder den (man behöver inte torka av nåt överflöd)! Kolsvarta o snygga fransar ??
Rekommenderas till: Alla som vill ha långa separerade fransar
5/5Wow
2017-08-11 av: Lina A (ålder: 15-24)
Mina fransar blir fantastiska!
Rekommenderas till: Alla
5/5Bästa på marknaden!
2017-07-23 av: Moa F (ålder: 25-34)
Den här mascaran återkommer jag till gång efter gång eftersom den helt enkelt är bäst!

Har testat massor av andra på marknaden, både dyra och billiga, men ingen lyckas slå False Lash Effect. Den ger både volym och massor med längd, utan att bli klumplig. Får ofta komplimanger för mina fransar och frågor om de verkligen är äkta när jag använder denna.
Rekommenderas till: Alla som vill ha fransar med volym och fantastisk längd!
5/5Superbra
2017-04-26 av: Evelina (ålder: 25-34)
Den bästa budeetmascaran som finns! Har använt Better than sex tidigare och den här slår den på allt, inklusive priset.
Rekommenderas till: Den som vill ha en grym mascara till bra pris!
5/5Bästa mascaran någonsin!
2015-04-30 av: Julia (ålder: 15-24)
Har använt den här mascaran i 6 år nu och kommer aldrig byta förrän den dagen då den utgår ur sortimentet. Mascaran tillåter en att bygga på med lager om man vill ha ännu längre och fylligare fransar men fungerar lika bra till vardags också.

Får ständigt komplimanger för mina fransar och människor frågar alltid om jag har lösögonfransar, så den lever definitivt upp till sitt namn!
Rekommenderas till: Till alla som vill ha fantastiska fransar!
5/5Love it!
2012-04-19 av: Anna (ålder: 15-24)
Det var ett tag sedan jag hade den här mascaran men tycker den är superbra som ger både längd+volym. Ett extra plus är att den räcker länge! Ångrar att jag inte köpte den här nu när jag köpte en ny mascara (som var kass!) !!
Rekommenderas till: Alla!
5/5den bästa mascaran som finns!
2011-02-04 av: Sandra L (ålder: 15-24)
jag har ganska korta ögonfransar så jag har verkligen letat efter en mascara som ger både volym och längd.. false lash effect från max factor är den bästa mascaran som finns. det ser verkligen ut som om man har lösögonfransar på sig..
rekommenderas varmt!
Rekommenderas till: alla!
5/5Underbar!
2011-02-04 av: Ingrid
Ibland hittar man den där perfekta produkten. Den som ger en precis det där resultatet man vill ha och kanske till och med mer. För mig är den här mascaran en sån produkt!

Jag har hållt fast vid den här mascaran i flera år nu och jag har haft den både i den svarta standardförpackningen samt limited edition förpackningarna i lila och rosa. När det kommer till mascara så vill jag ha volym, massa volym! Och det är precis vad den här mascaran ger. Den lever verkligen upp till namnet "false lash effect" då mina fransar blir lika voluminösa och effektfulla som lösögonfransar.

Inte nog med att fransarna blir härligt fylliga, de får en perfekt svärta!

Jag har testat mig på några andra mascaror de senaste åren men jag återkommer alltid till denna. Den är oslagbar och en favorit i min neccesär!
Rekommenderas till: Till alla som vill ha fylliga, långa fransar!
5/5Uh la la....
2010-09-29 av: Cecilia (ålder: 25-34)
När man var i tonåren kom jag ihåg att jag alltid lyckades hitta mascaror som verkligen gjorde fransarna fluffiga och långa. Man klagade väl aldrig då? Inte vad jag kan minnas. Oj vad jag har letat efter en mascara som håller måttet, i MÅNGA år. Alltid har det varit en besvikelse, men nu mina vänner har jag hittat en ljuvlig liten mascara..nämligen false lash, som gör mina frnasar både långa och fluffiga och härliga. och så kladdar den inte. Jag rekomenderar verkligen denna!!
4/5Bästa av alla
2018-01-04 av: jennifer (ålder: 15-24)
Den här mascaran är nog den bästa jag testat och jag har testat måånga olika!
Den separerar fransarna bra, ger bra volym och det blir ett fint resultat utan kladd och klumpar, men det blir dock lite klumpar om man jobbar på för länge med den och ett annat minus är att då den är ny känns den helt perfekt och super att jobba med men efter bara någon vecka börjar den kännas lite "torr" och inte lika smidig längre och så räcker den inte så värst länge som man kanske skulle önska.
Men bortsett från det så är det den bästa mascara jag provat med super bra borste och det blir liksom inte lika bra med någon annan mascara som med denna så verkligen värt att köpas! :)
Rekommenderas till: Alla borde testa denna
4/5Smular..
2017-11-30 av: Isabelle G (ålder: 15-24)
Ger jättefina fransar men tyvärr både smular den sig och gör mig panda-ögon efter några timmar. Rekommenderar dock om du bara brukar ha på dig mascara i någon timme
4/5Bra
2017-07-18 av: E (ålder: 15-24)
Ger bra fransar, men tycker att de snarare blir längre än tätare. Tycker den separerar bra, och att fransarna ser naturliga och fina ut, Dock tar jag bara ett lager, för gillar inte att ha mer än så. Bra borste, känns som om det blir mindre klumpar pga den. Älskar också att den är stor, men ändå inte otymplig. Har i färgen brun, passar bättre på mig än svart. Mycket nöjd!
Rekommenderas till: De flesta
4/5Grym!
2017-07-04 av: Rita
Grymt bra mascara i förhållande till priset!
4/5Bästa mascaran men några nackdelar..
2015-10-25 av: Fatima K (ålder: 15-24)
Av alla mascaror jag testat är denna och lacome hypnose de jag alltid kommer tillbaka till. Den stora fördelen med denna är att den verkligen passar oss som redan har ganska långa fransar, annars är det svårt att hitta en borste som greppar tag i långa fransar ordentligt, men denna tar verkligen tag i fransen och ger den ett enormt lyft i både längd och volym och en svärta som bara kan liknas vid dyrare mascaror som lancome och Chanel.

Den enda nackdelen är att när den precis är ny så får man alldeles för mycket produkt på borsten och brukar vara tvungen att dutta av lite mascara på papper... Sen så tar den slut enormt fort! Brukar ha en mascara 4-5 månader men denna räcker Max 2 för mig!

Men verkligen en riktigt toppen borste! även när jag testar andra mascaror använder jag alltid en tvättad borste från en gammal false lash för att separera fransarna ordentligt :)
Rekommenderas till: Alla med medellånga-långa fransar
4/5hmm..:)
2010-12-02 av: Elly (ålder: 15-24)
Jag förundras över denna. Först kan jag tycka den är ganska kladdig och otäck i typ två dagar sen blir den jättebra fram tills den tar slut?! hmm.. Aja. Överlag en schysst mascara, poängavdrag för första dagarna dock.
Rekommenderas till: i princip alla som har mascara
3/5Bra men smular lite
2017-10-17 av: Moa K
Bra mascara som har en bra och stor borste. Man kan lägga på i flera omgångar och få lika långa fransar som lösögonfransar. Dock så börjar den smula och falla ner under ögonen lagomt till att den nästan är slut. Jättebra med diskret doft.
Rekommenderas till: Alla
2/5Nja...
2017-11-16 av: Patricia L (ålder: 25-34)
Tyckte faktiskt inte denna var så bra. Helt okej men inget mer liksom. Finns bättre men finns även sämre :)
1/5Klumpvarning
2017-09-12 av: Rebecca (ålder: 25-34)
Köpte denna då jag läst alla positiva recensioner, blev dock förvånad över hur dålig den är, själva formeln på mascaran är bra men borsten är katastrof. För små piggar som inte når fransarna ordentligt och klumpar ihop dem till spindelben, jag får använda en annan mascaraborste eller hålla på att separera fransarna med nål, blir värre ju längre man jobbar med borsten. Typ allt jag ogillar med en mascara. Kommer inte köpa denna igen.
Rekommenderas till: Ingen
1/5Fy
2011-01-12 av: Johanna M (ålder: 25-34)
Rena skiten! Sämsta borste jag någonsin provat. Kan hända att den är bra till de som har långa fransar redan, men inte oss andra.


Sedan 2 andra viktiga saker!:
#1 Max Factor ägs av Proctor & Gamble, de testar på djur. Så stöd ej denna djurtestningsskit genom att köpa från Max Factor! (Köpte denna mascara innan jag fick reda på detta.)

#2 Kolla hur lite mascara du får här jämfört med priset... Ja, denna är faktiskt dyrare än de fina märkena, som dessutom inte testar på djur!


Så köp inte något alls från Max Factor... Snälla.
Rekommenderas till: Ingen!