search

Max Factor
False Lash Effect Mascara

Max Factor False Lash Effect Mascara
Från:
125 kr
Välj variant först

                  Black
 • Svart

129 kr

                  Brown
 • Svart/Brun

125 kr

                  Blue
 • Djupblå

  Tillfälligt slut
175 kr
Tipsa en vän
Max Factor introducerar en helt ny mascara, genom ett enda borstsvep får du fransar som du bara kunnat drömma om! Läs mer här

Max Factor False Lash Effect Mascara

Max Factor introducerar en helt ny mascara, genom ett enda borstsvep får du fransar som du bara kunnat drömma om!

Detta är Max Factors största borste någonsin! Den kommer förvandla och göra dina fransar fylligare än du någonsin kunnat tro att dina naturliga fransar kunde bli. Ett enda borstsvep med Max Factor False Lash Effect Mascara avger rikligt med mascara runt HELA fransen och Mouldtrusion-borststrån SVEPER mascaran runt franstopparna & separerar fransarna.

Avger mer, lyfter mer & separerar mer!

Innehåll: 13.1 ml

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Max Factor False Lash Effect Mascara

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Superbra
2017-04-26 av: Evelina (ålder: 25-34)
Den bästa budeetmascaran som finns! Har använt Better than sex tidigare och den här slår den på allt, inklusive priset.
Rekommenderas till: Den som vill ha en grym mascara till bra pris!
5/5Bästa mascaran någonsin!
2015-04-30 av: Julia (ålder: 15-24)
Har använt den här mascaran i 6 år nu och kommer aldrig byta förrän den dagen då den utgår ur sortimentet. Mascaran tillåter en att bygga på med lager om man vill ha ännu längre och fylligare fransar men fungerar lika bra till vardags också.

Får ständigt komplimanger för mina fransar och människor frågar alltid om jag har lösögonfransar, så den lever definitivt upp till sitt namn!
Rekommenderas till: Till alla som vill ha fantastiska fransar!
5/5Love it!
2012-04-19 av: Anna (ålder: 15-24)
Det var ett tag sedan jag hade den här mascaran men tycker den är superbra som ger både längd+volym. Ett extra plus är att den räcker länge! Ångrar att jag inte köpte den här nu när jag köpte en ny mascara (som var kass!) !!
Rekommenderas till: Alla!
5/5den bästa mascaran som finns!
2011-02-04 av: Sandra L (ålder: 15-24)
jag har ganska korta ögonfransar så jag har verkligen letat efter en mascara som ger både volym och längd.. false lash effect från max factor är den bästa mascaran som finns. det ser verkligen ut som om man har lösögonfransar på sig..
rekommenderas varmt!
Rekommenderas till: alla!
5/5Underbar!
2011-02-04 av: Ingrid
Ibland hittar man den där perfekta produkten. Den som ger en precis det där resultatet man vill ha och kanske till och med mer. För mig är den här mascaran en sån produkt!

Jag har hållt fast vid den här mascaran i flera år nu och jag har haft den både i den svarta standardförpackningen samt limited edition förpackningarna i lila och rosa. När det kommer till mascara så vill jag ha volym, massa volym! Och det är precis vad den här mascaran ger. Den lever verkligen upp till namnet "false lash effect" då mina fransar blir lika voluminösa och effektfulla som lösögonfransar.

Inte nog med att fransarna blir härligt fylliga, de får en perfekt svärta!

Jag har testat mig på några andra mascaror de senaste åren men jag återkommer alltid till denna. Den är oslagbar och en favorit i min neccesär!
Rekommenderas till: Till alla som vill ha fylliga, långa fransar!
5/5Uh la la....
2010-09-29 av: Cecilia (ålder: 25-34)
När man var i tonåren kom jag ihåg att jag alltid lyckades hitta mascaror som verkligen gjorde fransarna fluffiga och långa. Man klagade väl aldrig då? Inte vad jag kan minnas. Oj vad jag har letat efter en mascara som håller måttet, i MÅNGA år. Alltid har det varit en besvikelse, men nu mina vänner har jag hittat en ljuvlig liten mascara..nämligen false lash, som gör mina frnasar både långa och fluffiga och härliga. och så kladdar den inte. Jag rekomenderar verkligen denna!!
4/5Bra
8 dagar sedan av: E (ålder: 15-24)
Ger bra fransar, men tycker att de snarare blir längre än tätare. Tycker den separerar bra, och att fransarna ser naturliga och fina ut, Dock tar jag bara ett lager, för gillar inte att ha mer än så. Bra borste, känns som om det blir mindre klumpar pga den. Älskar också att den är stor, men ändå inte otymplig. Har i färgen brun, passar bättre på mig än svart. Mycket nöjd!
Rekommenderas till: De flesta
4/5Grym!
2017-07-04 av: Rita
Grymt bra mascara i förhållande till priset!
4/5Bästa mascaran men några nackdelar..
2015-10-25 av: Fatima K (ålder: 15-24)
Av alla mascaror jag testat är denna och lacome hypnose de jag alltid kommer tillbaka till. Den stora fördelen med denna är att den verkligen passar oss som redan har ganska långa fransar, annars är det svårt att hitta en borste som greppar tag i långa fransar ordentligt, men denna tar verkligen tag i fransen och ger den ett enormt lyft i både längd och volym och en svärta som bara kan liknas vid dyrare mascaror som lancome och Chanel.

Den enda nackdelen är att när den precis är ny så får man alldeles för mycket produkt på borsten och brukar vara tvungen att dutta av lite mascara på papper... Sen så tar den slut enormt fort! Brukar ha en mascara 4-5 månader men denna räcker Max 2 för mig!

Men verkligen en riktigt toppen borste! även när jag testar andra mascaror använder jag alltid en tvättad borste från en gammal false lash för att separera fransarna ordentligt :)
Rekommenderas till: Alla med medellånga-långa fransar
4/5hmm..:)
2010-12-02 av: Elly (ålder: 15-24)
Jag förundras över denna. Först kan jag tycka den är ganska kladdig och otäck i typ två dagar sen blir den jättebra fram tills den tar slut?! hmm.. Aja. Överlag en schysst mascara, poängavdrag för första dagarna dock.
Rekommenderas till: i princip alla som har mascara
1/5Fy
2011-01-12 av: Johanna M (ålder: 25-34)
Rena skiten! Sämsta borste jag någonsin provat. Kan hända att den är bra till de som har långa fransar redan, men inte oss andra.


Sedan 2 andra viktiga saker!:
#1 Max Factor ägs av Proctor & Gamble, de testar på djur. Så stöd ej denna djurtestningsskit genom att köpa från Max Factor! (Köpte denna mascara innan jag fick reda på detta.)

#2 Kolla hur lite mascara du får här jämfört med priset... Ja, denna är faktiskt dyrare än de fina märkena, som dessutom inte testar på djur!


Så köp inte något alls från Max Factor... Snälla.
Rekommenderas till: Ingen!