search

MITOMO
Soy Bean Essence Mask

MITOMO Soy Bean Essence Mask
39 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Soy Bean Essence Mask är full av antioxidanter och förebygger skada orsakat av miljöpåverkan som huden får utstå varje dag. Formulan hjälper även till att reducera eventuell hudirritation, förbättrar hudens struktur, främjar kollagenproduktionen och … Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

MITOMO Soy Bean Essence Mask

Soy Bean Essence Mask är full av antioxidanter och förebygger skada orsakat av miljöpåverkan som huden får utstå varje dag. Formulan hjälper även till att reducera eventuell hudirritation, förbättrar hudens struktur, främjar kollagenproduktionen och hjälper till vid återhämtning av solskador.

Innehåll: 25 g

Användning

Placera masken på ett rengjort ansikte och anpassa det efter dina ansiktskonturer. Låt masken sitta i 20-30 minuter. Ta bort och massera in eventuellt kvarvarande serum.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

MITOMO Soy Bean Essence Mask

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Så bra!
2018-07-07 av: Cornelia G
Älskar den här masken, jämnar ut hudtonen och är riktigt mjukgörande. Mitomos sheet masks överhuvudtaget är väldigt bra, masken är tunn och känns lätt på huden. De är lätta att jämna ut så att en inte får linjer i ansiktet efteråt. Stort plus att den är doftfri!
Rekommenderas till: Alla!