search

Mizon
Peptide 500

Mizon Peptide 500
455 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Peptide 500 är ett aktivt serum som riktar in sig specifikt på fina linjer och rynkor. Serumet är silkeslent i texturen och främjar en spänstigare, slätare och mjukare hud med ungdomligare utstrålning. Peptide 500 innehåller en rad potenta peptidsamm… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Mizon Peptide 500

Peptide 500 är ett aktivt serum som riktar in sig specifikt på fina linjer och rynkor. Serumet är silkeslent i texturen och främjar en spänstigare, slätare och mjukare hud med ungdomligare utstrålning. Peptide 500 innehåller en rad potenta peptidsammansättningar som tillsammans stimulerar cellförnyelsen och hudens egna produktion av kollagen och elastin, återfuktar, mjukgör, verkar antiinflammatoriskt samt reducerar synlighet av linjer.

  • Anti-age
  • Fokuserar på fina linje & rynkor
  • Går att kombinera med andra serum
  • Passar alla hudtyper

Innehåll: 30 ml

Det här serumet är säkert att kombinera med andra serum. Passar alla hudtyper, inklusive känslig hud.

Användning

Applicera några droppar på rengjord hud efter toner och essence, följ upp med fuktkräm. Används morgon och kväll. Passar alla hudtyper.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Mizon Peptide 500

Medelbetyg (1.0): 1/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
1/5Inte igen
2018-06-15 av: C (ålder: 35-44)
Min hy kändes inte återfuktad av detta serum. Huden slurpade i sig det i ett nafs och kändes fortfarande snustorr efteråt. Sedan har man det lilla dilemmat att kopparpeptiden i produkten borde ha färgat serumet blått, eller åtminstone en hint av blått. Det ser mest bara ut som ett vattnigt serum som inte gjorde något annat än ett nummer med plånboken.

Är man ute efter ett serum med kopparpeptid så ska man hålla sig borta från denna.
Rekommenderas till: Ingen