search

Nina Ricci
L'Air du Temps EdT

Nina Ricci L'Air du Temps EdT
Nina Ricci L'Air du Temps EdTNina Ricci L'Air du Temps EdT
Från:
399 kr
Välj variant först

                  Nina Ricci L'Air du Temps EdT
 • 30 ml

399 kr

                  Nina Ricci L'Air du Temps EdT
 • 50 ml

655 kr
Tipsa en vän
Ikondoften från Nina Ricci huset! Den legendariska designern L'Air du Temps föddes i en kreativ och glad anda år 1948. Den perfekta harmonin i en förtrollande elixir, en symbol för kvinnlighet och evig ungdom. Denna fräscha och tidlösa doft är en uni… Läs mer här

Nina Ricci L'Air du Temps EdT

Ikondoften från Nina Ricci huset! Den legendariska designern L'Air du Temps föddes i en kreativ och glad anda år 1948. Den perfekta harmonin i en förtrollande elixir, en symbol för kvinnlighet och evig ungdom. Denna fräscha och tidlösa doft är en unik kombination av kontraster. De legendariska noterna av kryddig nejlika och gardenia är subtilt färgade av ros och jasmin, smekta med sandelträ och iris för ännu mer sensualitet.

L'Air du Temps en mystisk kraft i förförelse. Dess doft smälter in i personligheten hos varje kvinna, och får ut hennes sensuella charm och elegans.

 • Floral Spicy.
 • Lanserad 1948.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Nina Ricci L'Air du Temps EdT

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller