search

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Color Correcting Concealer Palette

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Color Correcting Concealer Palette
Tipsa en vän
Markera dina vackra ansiktsdrag med hjälp av NYX PROFESSIONAL MAKEUP Color Correcting Concealer Palette som både kan korrigera, dölja och highlighta. Med sex nyanser att välja mellan, kan du täcka och jämna ut ojämnheter och framhäva ansiktets kontur… Läs mer här

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Color Correcting Concealer Palette

Markera dina vackra ansiktsdrag med hjälp av NYX PROFESSIONAL MAKEUP Color Correcting Concealer Palette som både kan korrigera, dölja och highlighta. Med sex nyanser att välja mellan, kan du täcka och jämna ut ojämnheter och framhäva ansiktets konturer på ett kick. Med fyra av nyanserna kan du enkelt reducera synbarheten av rodnader, mörka ringar under ögonen eller synliga blodådror.

Innehåll: 1,5 g x 6

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Color Correcting Concealer Palette

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Såå krämig och härlig
2017-08-23 av: Sara
Denna palett är idealisk för dig som har problem med lite av varje. Jag har både mörka ringar men också rodnader i ansiktet. Denna är idealisk för mig att använda eftersom den innehåller flera nyanser som gör det enkelt att reducera. De är härligt krämiga och lätta att jobba med!
Rekommenderas till: Alla
4/5Nöjd
2017-09-21 av: Rebecka J (ålder: 15-24)
Den var bättre än vad jag trodde. Det fanns flera olika färger för olika områden. Även om man fortfarande såg finnen så försvann det mesta av rodnaden runtom. Tyckte dock inte att den tänkte över mina mörka ringar helt men det funkade helt okej. Nöjd för övrigt
Rekommenderas till: Om man vill täcka över och korrigera rodnad, mörka ringar, m.m.
3/5Perfekt palett
2018-04-27 av: Lina H (ålder: 25-34)
Denna concealer innehåller verkligen alla färger man kan tänkas behöva. Den trollar verkligen bort mina rosiga kinder och lämnar ett jämn hudton efter sig.
Minus dock för att jag upplever att min hy blir mycket oljigare när jag använder denna produkt. Den sitter inte på plats hela dagen.
Rekommenderas till: Alla som vill ha en bred concealerbas