search

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Dewy Finish Setting Spray

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Dewy Finish Setting Spray
99 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Ett lätt, vattenbaserat spray som skyddar din felfria look mot temperatur-variationer, svett och annan luftburen förorening, och lämnar din hy med en fantastisk daggig finish så du slipper applicera om din makeup. Detta härliga spray är perfekt för p… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Dewy Finish Setting Spray

Ett lätt, vattenbaserat spray som skyddar din felfria look mot temperatur-variationer, svett och annan luftburen förorening, och lämnar din hy med en fantastisk daggig finish så du slipper applicera om din makeup. Detta härliga spray är perfekt för professionell fotografering, makeup-artister och alla makeup-entusiaster!

  • Långvarig hållbarhet.

Innehåll: 60 ml

Användning

Håll flaskan ungefär 10-15 cm från ansiktet och spraya jämnt över området du vill applicera produkten på. Dabba försiktigt med en servett om du får för mycket, och låt luft-torka för bästa resultat.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Dewy Finish Setting Spray

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Toppen!
2019-04-27 av: Viktoria (ålder: 35-44)
Jag har inte provat så jättemånga setting sprays, men gillar att den här kommer i en mindre flaska som är lätt att ta med om det skulle behövas. Den ger en jämn mist över ansiktet och gör att make up sitter bra och länge!
5/5bra
2017-08-28 av: therese f
fungerar utmärkt och gör sitt jobb
5/5LOVE IT
2017-08-23 av: Agnes
Synd att det inte finns ett snyggare ord för Dewy på svenska, daggig liksom? Jag älskar iaf detta setting spray, den ger en perfekt glow till huden och håller mejken på plats hela dagen!
Rekommenderas till: Alla
4/5Daggfrisk settingspray
2018-10-25 av: Ann-Sophie W
Perfekt produkt för hon som cyklar i alla väder och oftast är stressad men ändå vill vara lite fin. Håller sportfånistans makeup på plats och gör att hon inte anländer randig i ansiktet i all hast.
Rekommenderas till: Alla som vill ha en tryggare makeup
4/5Bra
2014-04-24 av: Ekaterina K (ålder: 25-34)
Den produkten gör sin jobb, men .. det tar några tiden att den spray absorberas i din huden.
3/5Helt okej
2018-02-03 av: Sara R
En mist som ger huden ett fint lyster. Upplever dock inte att den får mitt smink att sitta mycket längre än vanligt. Föredrar hellre att lägga några extra kronor på Urban Decays settingsprays.
3/5Bra
2017-07-23 av: Molly
Jag har normal hy och för mig funkade den bra. Den gör så att man ser dewy ut men jag märker inte att den håller mitt smink på plats längre än vad det brukar.
Rekommenderas till: Till de som vill ha en dewy look.
1/5Gjorde ingenting för mig
2015-01-08 av: Sara B (ålder: 25-34)
Jag har acnehy/blandhy. Tycker inte den gjorde så mycket för mig. Varken bra eller dålig. Har nog blivit bortskämd av Urban Decays finishing sprays :D
Rekommenderas till: Ingen