search

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Two Timer Dual Ended Eyeliner

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Two Timer Dual Ended Eyeliner
119 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En supersmidig eyeliner, så du kan skapa perfekt linje varje gång! Denna eyeliner är kombinerad med två olika spetsar, så du kan välja om du vill ha en naturligt smal linje eller en mer dramatisk, fylligare linje. Den perfekta eyelinern för att skapa… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Two Timer Dual Ended Eyeliner

En supersmidig eyeliner, så du kan skapa perfekt linje varje gång! Denna eyeliner är kombinerad med två olika spetsar, så du kan välja om du vill ha en naturligt smal linje eller en mer dramatisk, fylligare linje. Den perfekta eyelinern för att skapa en vågad, intensiv look till dina ögon!

  • Färg: Svart.

Innehåll: 1 g

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Two Timer Dual Ended Eyeliner

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Bra och smidig!
2015-04-11 av: Dina (ålder: 15-24)
Har hunnit använda både eyelinern och kajalen, båda är jättebra. Bra pigment och är väldigt smidiga. Däremot tyckte jag att eyelinern gick bort ganska lätt, bara jag nuddade vid ögat så suddades den ut. Men det är inget jag stör mig på direkt. Ett stort plus är att eyelinern är så tunn och har en så fin spets, blir väldigt lätt att göra tunn linje!
Rekommenderas till: alla!
4/5Praktisk och lätthanterlig
2014-11-08 av: Elena A
Den här eyelinern är väldigt praktiskt eftersom som den har både en flytande eyeliner och en kohl pencil liner. Med den flytande eyelinern är det väldigt lätt att skapa smala linjer utan att det blir fel. Det går också att få fylliga linjer om man hellre vill ha det. Färgen är en tydlig svart som verkligen poppar och den torkar snabbt vid applikation. Det är synd att den inte är waterproof, så länge man inte får någon vätska på ögonen så håller den sig hela dagen.
Kohl delen av pennan använder jag på huden vid undre ögonfranslängden. Den sitter på plats och smetas inte ut. Genom att skruva på pennan är det lätt att få ut mer av produkten.
Rekommenderas till: De som vill ha en 2-1 produkt.