search

OFRA Cosmetics
Glow Up Highlighter Palette

OFRA Cosmetics Glow Up Highlighter Palette
449 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
OFRA Cosmetics Glow Up Highlighter Palette är en palett för dig som inte kan få nog av glow. I denna palett hittar du olika nyanser av skimrande, lystriga highlights som ljusar upp ansiktet och framhäver dina drag. Applicera pudren på de högsta punkt… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

OFRA Cosmetics Glow Up Highlighter Palette

OFRA Cosmetics Glow Up Highlighter Palette är en palett för dig som inte kan få nog av glow. I denna palett hittar du olika nyanser av skimrande, lystriga highlights som ljusar upp ansiktet och framhäver dina drag. Applicera pudren på de högsta punkterna i ditt ansikte för att definiera och skulptera.

  • Vegansk
  • Ger lyster
  • Magnetpalett

Innehåll: 10 g

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

OFRA Cosmetics Glow Up Highlighter Palette

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Lycka i en ask!
2019-06-26 av: Charlotte O (ålder: 35-44)
Alltså vilka underbara highlighters! Har haft några billigare varianter som inte alls har gett i närheten av så vackert skimmer. Med tanke på hur välpigmenterat och drygt detta är, plus palettens storlek så är priset faktiskt riktigt bra. Snygg ask dessutom, som du sedan kan köpa refills till.
Rekommenderas till: Alla som vill skimra riktigt vackert
5/5WOW!
2019-02-05 av: Marika K
Helt fantastiskt underbar, hälsosam glow får du med denna palette. Kan lite generat säga att jag känner mig supersnygg när jag använder denna och får, trots mina 46 år, smickrande blickar på stan :) Rekommenderas m.a.o. varmt ! Sitter på bra med mycket pigment så det behövs sån liten mängd, så prisvärd måste man ändå få säga att den är. Ett par färger är dock väldigt lika varandra, så med facit i hand hade man klarat sig med (och det hade varit smidigare med mindre ask): Ofra Cosmetics Beverly Hills Highlighter för 369 kr.
Rekommenderas till: Alla som vill ha en underbar lyster i ansiktet