Balenciaga
Flora Botanica EdP

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : EdP 30 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Florabotanica är den nya doften från de botaniska trädgårdarna i Balenciaga, inspirerad av kvinnan som är vacker men farlig precis som många botaniska blommor. En förtrollande doft, med noter av vetiver, amber och caladium som skapar en resonans av mossigt, mystiskt, mörkt trä.

Ros, trädgårdsnejlika och mint noter gör doften stimulerande med en ung fräschör. Den experimentella rosen har kraften till evig charm.

Doftnoter

Toppnoter

Vetiver, Amber & Trädgårdsnejlika

Hjärtnoter

Caladium, Ros & Mint

Basnoter

Mossigt mörkt trä

Ingredienser

Ethylhexyl Methoxycinnamate,Butyl Methoxydibenzoylmethane,BHT,Hydrolyzed Jojoba Esters,Linalool,Citral,Coumarin,Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde,Limonene,Hexyl Cinnamal,Geraniol,Citronellol,Acrylates/Octylacrylamide Copolymer,Isoeugenol,Ethylhexyl,Aqua/Water/Eau,Parfum/Fragrance,Salicylate,Alcohol Denat,Alpha-Isomethyl Ionene

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product