Clean
Clean Reserve Warm Cotton Reserve Blend EdP

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 124 kr

705 kr 829 kr

Du sparar 124 kr

705 kr 829 kr

Variant : EdP 50 ml
KOMBINERA PRODUKTEN OVAN OCH FÅ RABATT
Beskrivning

CLEAN Reserve Warm Cotton [Reserve Blend] EdP

CLEAN Reserve Warm Cotton [Reserve Blend] EdP är en oemotståndligt fräsch och inbjudande doft, inspirerad av känslan av djupaste komfort. En förtrollande och berusande doft av renhet, värme och trygghet.

CLEAN Reserve Warm Cotton [Reserve Blend] EdP öppnas upp med noter av ingefära, aldehyd och ozon-ackord, som sedan övergår i ett hjärta av mynta och peppriga ackord. Doften landar sedan i en härlig bas av benzoin, vetiver och mysk.

Innehåll: 100 ml

Om CLEAN Reserve

CLEAN har lanserat ett helt nytt doftkoncept - "CLEAN Reserve" med 9 olika dofter. 6 är helt nya för kollektionen; Amber Saffron, Blonde Rose, Smoked Vetiver, Sueded Oud, Terra Woods och Velvet Flora, och 3 är nyutgåvor av de existerande CLEAN-dofterna Rain, Skin och Warm Cotton.

Kollektionen genomsyras av ett eko-tänk med noggrant utvalda och förnyelsebara råvaror, en grön tillverkningsprocess och en flaska och förpackning i återvinningsbara material. Dofterna är enkla, utan större kontraster mellan topp - och basnoter. Och det är det här som gör Reserve så spännande - dofternas rena karaktär gör att de kan kombineras och blandas med varandra (eller varför inte med din egen favoritparfym?). Resultatet: en personligt sammansatt doftupplevelse, och en doftpalett med massa möjligheter!

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.